KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
o fotoğraf yanlış hatırlamıyorsam kasım ayında çekildi , ve orası Sabri beyin bogazında kaldı, aman dikkat
uyarı olarak yazıym o göletin kıyısında ani düşüşler derinleşmeler var, oraya akan bir dereden besleniyor, şu an derinlik değişmiştir ve çamurlu olduğu için dip görünmüyor, benim ön plakayı bıraktığım yer orası ve ben çok ucuz atlattım, çok dikkatli olmak acele edip hemen dalmamak lazım
Ynt: 31 martta off road yapmak isteyenler, parkuru beraber kararlaştıralım
Oranın maliyeti su ana kadar 6 bin tl hala da uğraştığımıza cabası ... Arabayı yolda gitmek icin yapmışlar ... Denizaltı olarak kullanmak isteyince sonuclar ortada
osman_vip90' Alıntı:
teşekkürler yer varsa gelmek isterim tabi ki , ben avcılarda kalıyorum bu taraftan ya da en yakınlarda kim varsa ya da bir yer söylerseniz ben oraya gelirim
Sabah Kavacıktan alabilirim ancak.0532 610 71 82 gelmek istersen sabah ara.Ayrıca yanına yedek giyecek al ki kıyafetlerin çamur olursa değiştirebilesin.
apollo7474' Alıntı:
Sabah Kavacıktan alabilirim ancak.0532 610 71 82 gelmek istersen sabah ara.Ayrıca yanına yedek giyecek al ki kıyafetlerin çamur olursa değiştirebilesin.