35KRV88-Tem.Agu.2012-Yunanistan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zedzestion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 201
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,265
Ynt: 35KRV88-Tem.Agu.2012-Yunanistan

mustafayetim' Alıntı:
Ben Ebru

Ebru ,Mustafa çiftinin gezileri birbirine karışacak isimlerden dolayı :smiley:)))

Biz bayrağı size devrettik .Tadını çıkarın .Batis plajı güzel .Akşamda şehir merkezi güzel oluyor .Dışarıda yemek isterseniz limana yakın Panos& Zafira restaurant güzel .Thassos adasının plajları güzel ama genel olarak başka Yunan adaları gördüğüm için beğenmedim

İyi eğlenceler

Zaten ben anladim son konuyu ondan Yetim'lerin Gezi notlari diye actiniz:smiley:)

Bayraginizi ancak emanet alabiliriz.En kisa zamanda geri vermek dilegiyle...Panos&Zafira not alinmistir.Bu aksam dugun var Batis te onun icin burdaki restaurantta biseyler yiyelim dedik.yarin aksam kesin liman dayiz.Thassos a gidin derseniz gunubirlik gidecegiz.Yada 1-2 gun icin kamp bakalim mi?

Etiketler

Mustafa Bey iyi gezmeler, sefanız bol olsun.Görseller ve notlar da bol olsun.Takipteyiz.Saygılar.Ergun.

Batis Multiplex
Kampyeri olmaktan ziyade daha çok beach club tarzı biryer burası.. bodrum, çeşme beachlerine benziyor.... karavanı parkettiğimiz yer denize çok yakın olmasına rağmen denizi göremiyoruz.Çünkü ağaçlardan set yapmışlar..Sanki tecrit edilmiş gibi..market mini değil, bardan bir bölüm ve birkaç buzdolabından ve standtan ibaret.Komplekste gece klubü, restaurant (türkçe menülü, menüde balık, ev yemeği, et yemekleri, pizza vs ne isterseniz hemen hemen var.İstakoz 55 Euro balık yemekleri 10-20 Euro aralığında) havuz, çocuk oyun alanı, plajvoleybolu, doktor, plajda bir sürü güzel yunan kızı :smiley: var.Tesis kamp için berbat (çünkü WC ve duşlar 10 üzerinden benden 2 ancak alabilir) fakat denize girip eğlenmek için süper ideal..Buyrun resimler..

2012 Temmuz greece trip 111 [800x600].JPG

2012 Temmuz greece trip 112 [800x600].JPG

2012 Temmuz greece trip 113 [800x600].JPG

2012 Temmuz greece trip 108 [800x600].JPG

2012 Temmuz greece trip 109 [800x600].JPG

Kumsal harikaydı nezih bi ortam yolunuz acık gönlünüz hoş olsun

Beklenmedik bir kac is dolayisiyla gezimizi yarida kesip acilen donmek zorunda kaldik.10-15 gun sonra tekrar kaldigimiz yerden devam edecegiz.

Mustafa hoşgeldin, sorun yoktur umarım. Kaldığın yerden devam edebilmeni dilerim.

Selamlar.

zentoz' Alıntı:
Umarım çok büyük bir aksilik yoktur. Çok özenerek hazırlanmıştınız geziye. Haberlerinizi bekliyoruz.

Aksilik yok cok sukur esim ogretmen evimize yakin bir yere tayin istiyordu ve devlet buyuklerimiz saolsunlar kimseye haber vermeden tayinleri 5 gunluk sure ile acmis.Neden kimseye haber vermeden bu tip girisimler yapiliyor anlamadim.Kaldigimiz kampingten tam ayriliyorduk ogrenince "hadi donelim 10 gun sonra yine geliriz" dedik ve donduk. Malum birde ramazan..Bir tarih koymadik ama Agustos 10 gibi tekrar Yunanistan yollarindayiz.:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.