KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ebru ,Mustafa çiftinin gezileri birbirine karışacak isimlerden dolayı )))
Biz bayrağı size devrettik .Tadını çıkarın .Batis plajı güzel .Akşamda şehir merkezi güzel oluyor .Dışarıda yemek isterseniz limana yakın Panos& Zafira restaurant güzel .Thassos adasının plajları güzel ama genel olarak başka Yunan adaları gördüğüm için beğenmedim
Zaten ben anladim son konuyu ondan Yetim'lerin Gezi notlari diye actiniz)
Bayraginizi ancak emanet alabiliriz.En kisa zamanda geri vermek dilegiyle...Panos&Zafira not alinmistir.Bu aksam dugun var Batis te onun icin burdaki restaurantta biseyler yiyelim dedik.yarin aksam kesin liman dayiz.Thassos a gidin derseniz gunubirlik gidecegiz.Yada 1-2 gun icin kamp bakalim mi?
Batis Multiplex
Kampyeri olmaktan ziyade daha çok beach club tarzı biryer burası.. bodrum, çeşme beachlerine benziyor.... karavanı parkettiğimiz yer denize çok yakın olmasına rağmen denizi göremiyoruz.Çünkü ağaçlardan set yapmışlar..Sanki tecrit edilmiş gibi..market mini değil, bardan bir bölüm ve birkaç buzdolabından ve standtan ibaret.Komplekste gece klubü, restaurant (türkçe menülü, menüde balık, ev yemeği, et yemekleri, pizza vs ne isterseniz hemen hemen var.İstakoz 55 Euro balık yemekleri 10-20 Euro aralığında) havuz, çocuk oyun alanı, plajvoleybolu, doktor, plajda bir sürü güzel yunan kızı var.Tesis kamp için berbat (çünkü WC ve duşlar 10 üzerinden benden 2 ancak alabilir) fakat denize girip eğlenmek için süper ideal..Buyrun resimler..
Aksilik yok cok sukur esim ogretmen evimize yakin bir yere tayin istiyordu ve devlet buyuklerimiz saolsunlar kimseye haber vermeden tayinleri 5 gunluk sure ile acmis.Neden kimseye haber vermeden bu tip girisimler yapiliyor anlamadim.Kaldigimiz kampingten tam ayriliyorduk ogrenince "hadi donelim 10 gun sonra yine geliriz" dedik ve donduk. Malum birde ramazan..Bir tarih koymadik ama Agustos 10 gibi tekrar Yunanistan yollarindayiz.