4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ömer ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,704

Ömer ali

Ana Kamp
Mesajlar
47
Tepkime Puanı
0
Merhaba arkadaşım abilerim benım aklımda baya zamandan beri bir lada niva almak var fakat aileye sunduğum zaman bunu istemiyorlar benımde demem ben 2. bir araç olarak bir lada niva alsam 5-6 bin TL ye beni idare edermi konfor beklentim yok beni yaylalara atsın tepesine bi cadır kursam yeter yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkürler...
 

Etiketler
lada niva
Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

ladanin 2007 model ve uzerini alman lazim o paraya verirlerse kacirma.pas sorunu oluyo ladalarda bende cok arastirmistim.o paraya suziki samurai bakabilirsin seni idare edicektir yakit da uzmez


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

Yorumun için teşekkürler. fakat benım alacagım arabanın garaj sıkıntısı olmayacak dediğim gibi 2. araç olarak kullanılacak ve bu karara varmamı bana TÜV de karşılaşdığım bir 86 model niva sahibi sağladı dediği anadol dan 5 kat daha iyi benimde düşüncem alsam öyle eski model bir niva 86 model ona masraf yapsam garaja çeksem beni kendinden bezdirirmi bide malum karadeniz bölgesinde yaşıyoruz biz.
Yoksa biraz daha nakit ile markayımı değişsem bir tanıdıgım (motor ustası) ladalara hiç sarma dedi benim niyetime alıp denemek var teşekkürler.
 

Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

Sen boşver lada yı. Al bir tane landrover series 3 500 milyarlık jipin gidemediği yerlerde gidersin. Sadece 12000 li rakamlara çıkman gerek. Eğer fiyat konusuna takılırsan sana düzgün aracın maliyeti 12000 i de geçer. Başlarsın ön takım frenler elektrik tesisatı akü içi dışı boyası vs derken.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

landrover series 3 modeli çok düşük bide nivadan fazla masraf cıkarırmı series 3 alacagıma bence az daha sabrederim gider defender alırım ? sizce normalmi ? :D
 



Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1973-series-3-yeni-toplandi-170188042/detay
Bal bu ar benim. Binmek üzere aldım topladım ama kısmet değilmiş. Sakın land ile lada yı mukayese etme. Defender ile gidemeyeceğin yolda series ile gidersin. Anlayan arkadaşın varsa sor.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

Aracın güzel kazasız belasız kullanırsın inşlh. bunun masrafları ile nivanın masrafları eminim ki bir değildir bu araçların modeli eski başka bişe yok bunu satıp yerine ne koyacaksın aklından geçmedimi bir niva alsam diye, uzun demem o ki yaylaya atsın yeter e tabi bide geri getirsin :D ama nasip ise alacağım bir niva bakacağım ne olacak olmadı biraz kesenin ağzını açarım daha üst modellere kayarım illaki bezdirmez kendinden bu kadar çok kullanıcısı bir şeyden sebep var.
 

Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

Bence lada daha çok masraf çıkarır çünkü ekonomik durumu pek iyi olmayan birinin elinde bakımları ihmal edilmiş olma ihtimali daha yüksektir.
Tabi linki verilen aracı da gözü kapalı alamazsınız ama bu tür bir araç almadan önce zaten önce bakımları nerde kim tarafından yapılacak onu bulsanız daha iyi olur :D
 

Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

Seçim tabiki senin. 5-6 binliraya lada alıp üzerine bir 5-6 bin lira daha harcadığında beni hatırlarsın
Ben aracı satmak için değil kendim binmek için topladım. Mesela kampanalar bitikti tornaya göndermek yerine orjinal yenisini taktırdım. bu tarz ayrıntılar çok önemlidir. Tamirat günü kurtarmak için mi yapılmış yoksa uzun zaman yürütmek için mi. Alacağın araçtaki lpg ne zaman ne marka takılmış ruhsata işli mi. Tüv türk muayenesi ne zaman yapılmış. Bu gün alacağın aracı muayeneye soksan 1 kerede geçer mi. Bunlar önemli ayrıntılar.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

Söylediklerini dikkate alacağım tabi ki en iyisi senin yaptığın gibi yapmak benimde amacım o ama buna değecek araba bakıyorum ve ona harcanan bütçe ona değsin istiyorum tek istediğim bu :smiley: ve bu forumda gezindiğimde alınan araçlar genelde bir baştan bakıma giriyor bunu görüyorum ve bence olması gereken o ama illaki bir kullanma şansım olur araçları o zaman tam karar vereceğim.
 



Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

Bu tür konularda insanlar bazen genelde gerçek fikirlerini söylemekten çekinirler, tepki çeker çünkü.
Konunun başındaki aile kısmı dikkatimi çekti. Bence onlara sorun neden lada değil diye.
Bir bildikleri var gibi geldi bana...
 

Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

5-6 bin tllik bir niva bulsam uzerine 3 bin tl de masraf etsam benı goturse yeter daha masraf yapmasın yeter benım ıcın. bide bu forumda okumuşdum galiba, niva ile içli dışlı olacan yeri geldi kapot açacan bakacan o da benım için ideal bir durum :smiley:
 

Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

burakuysal' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1973-series-3-yeni-toplandi-170188042/detay
Bal bu ar benim. Binmek üzere aldım topladım ama kısmet değilmiş. Sakın land ile lada yı mukayese etme. Defender ile gidemeyeceğin yolda series ile gidersin. Anlayan arkadaşın varsa sor.


Sent from my iPhone using Tapatalk

aracınızın takibimde benim de daha doğrusu bi arkadşımın:smiley:

benim sormak istediğim şu tavanda yandan fotoda belli olan dalgalanmanın sebebi nedir?
 

Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

Göktu hocam tavan softtop dedikleri vinil tavan. Sac tavanlı değil. O ilandan sonra arabaya çok ilave ve bakım yaptım. O ilanı kaldırıp yeni resimleri ve fiyatıyla koyacağım.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: 4-5 Bin Liraya Lada Niva Alınırmı

Arabanın son hali ve ilanı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1973-model-land-rover-series-3-kisa-sase-176063746/detay


Sent from my iPhone using Tapatalk
 



SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Mesajlar
1,525,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst