4 Aile 3 Çocuk 4 Defender Yalova Yaylaları Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,024
Ynt: 4 Aile 3 Çocuk 4 Defender Yalova Yaylaları Kampı

Aracınızın önemi yok aslında ama çalışsa iyi olur tabi kar ın da keyfini sürün biz burada mumla arıyoruz

E postanızı aldım listeye ekledim bu arada.

Twitter : Overland_Tr
Instagram : overland_turkey

murat033@hotmail.com Emre bey benide ekleyin olurmu?

Bizi de ekler misiniz? Trek71@gmail.com

emre bey karadeniz gezisini yapamadık,sağlık olsun
beni de eklermisiniz muraterdogan74@hotmail.com

Akşama doğru bizim arabanın fotoğrafını paylaşsam olur mu ? Konuyu dağıtmadan tabii sizde isterseniz.Çok güzel bir kamp olacağına benziyor.Heyecanla bekliyoruz kampı

Bora bey benim için hiç sorun yok ama tanışma konunuza bakındım bulamadım. Temiz bir sayfa açıp bize sizin öküzü ;D (affınıza sığınarak yazdım) bahane edip tanışmaya ne dersiniz?

Nerde ne zaman ancak bizim araba uzun yolda arıza yapıyor malum motor son demlerini yaşıyor da ;D

Bizim öküzü 2-3 aya kadar değiştirebilirsem overland turkey ailesi ile biz oğlumla kamp yapmak isteriz.Şuan discovery 2004 bakıyoruz oğlumla yazın kampa o sıcakta disco 2 rahat olur diye düşünüyoruz.
Saygılar

İnşallah. 2015 gezi takvimi üzerinde çalışmalarımız devam ediyor umuyorum yakın zamanda paylaşmış oluruz.

Selamlar/Sevgiler.

Emre merhaba 2014 de siz saroz körfezine gittiniz mi ? Şimdilik yaz kimler gelcek bir liste yapsak diyorum.
Saygılar

bora4826' Alıntı:
Emre merhaba 2014 de siz saroz körfezine gittiniz mi ? Şimdilik yaz kimler gelcek bir liste yapsak diyorum.
Saygılar

Saroz ya da Yarımada ya her sene istisnasız gideriz. Liste için önce bizim bazı şeyleri netleştirmemiz lazım akabinde zaten paylaşacağız.

Fotoğrafları paylaşmanız yada bana email adresimden gönderseniz olur mu ?

bora4826' Alıntı:
Fotoğrafları paylaşmanız yada bana email adresimden gönderseniz olur mu ?

http://www.overlandturkey.com/ adresinde görseller mevcut. İstediğiniz geziye bakabilirsiniz.

Yaza kadar defender yada disco 2 alacağım.Arabayı aldıktan sonra bir hafta sonra bir geziye çıkarız hem birbirimizi tanırız hemde yaza hazırlık yaparız.Emre,Derya,Tafa oltaları hazırlıyorum şimdiden bu sene galiba siz zodiac botla avlanıyoduz doğru mudur?

takipte olanlar için küçük bir not...

01-03 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da kamp planlıyoruz. Detayları 1-2 haftaya paylaşırız inşallah.