4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FERO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,580

FERO

Kamp I
Pazar günü erkenden geldik ama hem kamp alanı oldukça boştu, hem de konser iptal olmuştu. Umuyorum cumartesiden gelen arkadaşlar eğlenmişlerdir. Resimleri bekliyoruz..

Etiketler
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Bir ses,bir nefes,bir kaç resim ve umutla,
bekliyoruz.

Valla ufak bir tatil yapmış kadar olduk. Cumartesi günü ben aşırı eğlendim sanırım. Tabi taşdemir'in arabası saolsun :p

Cumartesiden bazı ayrıntılar vereyim. 2 tane dev ateş vardı. Gece gece denize giren iki sadist arkadaş vardı. Ses sistemli araçların dj'yi de iyiydi. Gecenin içeceği şarap ve elmalı vodka idi :smiley: Tam beklendiği zamanda Oktay ve Yasemin geldi.

Pazar günü ayrıntılarında deniz kum güneş ağırlıktaydı. Deniz dalgalıydı ama sezon boyunca böyle deniz görmedik sanırım. 1 saat boyunca sudan çıkmadık. Sonra attık kendimizi şezlonglara. Emrullah en çok güneşlenen kişi olarak tarihe geçti sanırım. Ayrıca kamp mutfağının değişik unsurları sergilendi. Mıhlama, körili tavuk, kemal paşa tatlısı, patlıcan köz gibi yiyeceklerle enfes tadlar edinildi :smiley:

Kamp mutfağındaki herşey Mert in ellerinden çıktı Mıhlama hariçti.. Ortam şartlarına göre enfes yemeklerdi :smiley:) Gece Ateşi nefisti özellikle kamp sandalyesini altına konulan közlerden soğuk hava da alttan gelen sıcaklık keyiflendirdi....

Sanırım ses sisteminin yanında araca birde görüntü sistemi koymak gerekecek ;)

Bu arada Serdar ve ben Çakılarımızı kaybettik bulanların müdüriyete bildirmeleri rica olunur..

Teşekkürler

mini tatil havasında müthiş bir organizasyondu. emeği geçen ve katılan bütün arkadaşlara çok teşekkürler.

serkan senin gezindi sen bilirsin özelden mesaj attım görüşmek üzere....

cok güzel bir hafta sonu tatili yaptık cumartesi gecesi eylancesi çok güzel oldu ateş başı sohbetler alkol müzik ve tabikide güzel dostluklar tabi ilerleyen saatlerde hava cok soğuk oldu çardırcı arkadaşları biraz üşütmüş galiba konserin iptali hariç her şey çok güzeldi. Gezenbilir ailesine çok teşekkürler ;D

.

101-1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler