Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)
Pazar günü erkenden geldik ama hem kamp alanı oldukça boştu, hem de konser iptal olmuştu. Umuyorum cumartesiden gelen arkadaşlar eğlenmişlerdir. Resimleri bekliyoruz..
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)
Valla ufak bir tatil yapmış kadar olduk. Cumartesi günü ben aşırı eğlendim sanırım. Tabi taşdemir'in arabası saolsun
Cumartesiden bazı ayrıntılar vereyim. 2 tane dev ateş vardı. Gece gece denize giren iki sadist arkadaş vardı. Ses sistemli araçların dj'yi de iyiydi. Gecenin içeceği şarap ve elmalı vodka idi Tam beklendiği zamanda Oktay ve Yasemin geldi.
Pazar günü ayrıntılarında deniz kum güneş ağırlıktaydı. Deniz dalgalıydı ama sezon boyunca böyle deniz görmedik sanırım. 1 saat boyunca sudan çıkmadık. Sonra attık kendimizi şezlonglara. Emrullah en çok güneşlenen kişi olarak tarihe geçti sanırım. Ayrıca kamp mutfağının değişik unsurları sergilendi. Mıhlama, körili tavuk, kemal paşa tatlısı, patlıcan köz gibi yiyeceklerle enfes tadlar edinildi
Kamp mutfağındaki herşey Mert in ellerinden çıktı Mıhlama hariçti.. Ortam şartlarına göre enfes yemeklerdi ) Gece Ateşi nefisti özellikle kamp sandalyesini altına konulan közlerden soğuk hava da alttan gelen sıcaklık keyiflendirdi....
Sanırım ses sisteminin yanında araca birde görüntü sistemi koymak gerekecek
Bu arada Serdar ve ben Çakılarımızı kaybettik bulanların müdüriyete bildirmeleri rica olunur..
cok güzel bir hafta sonu tatili yaptık cumartesi gecesi eylancesi çok güzel oldu ateş başı sohbetler alkol müzik ve tabikide güzel dostluklar tabi ilerleyen saatlerde hava cok soğuk oldu çardırcı arkadaşları biraz üşütmüş galiba konserin iptali hariç her şey çok güzeldi. Gezenbilir ailesine çok teşekkürler ;D