4 Runner - Yoruma Açık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ACAR 41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,937

ACAR 41

Ana Kamp
Yer
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar, belkide bir çoğunuzdan farklı olarak arazi araçları ve özellikle de Toyota 4x4 ler, benim için off-road yapmaktan ziyade av-avcılık için en az köpeklerim ve tüfeğim kadar olmazsa olmazımdır.
Daha öncede 88 model bir 4x4 hilüx kulanmıştım 4 yıl kadar. Aile arabası için ideal olmasa da dağların kıralıydım o zamanlar. Daha sonra ev halkının hoşuna gidecek konfor arabalarından dağlarda beklenen randımanı alamayınca, Tüm aileye hitap edecek 93 model 2.4 tourbo dizel 4 Runner da karar kıldım. (başka marka olamazdı zaten) Benden önceki sahiplerinin son derece kötü ve cimri muamelelerine maaruz kalmasına rağmen yeni arabamı çok sevdim. Elden geçmesi gereken bir çok yerini hakkını vererek elden geçirmeye çalışıyorum. 10 numara yapmaya kararlıyım. (Aisin hub için bazı arkadaşlardan yardım bekliyorum bu arada) Eğer bundan sonra arabamı değiştirecek olursam, İnşallah bu LC vx 80 olur.
Yorumlara ve özellikle duayenlerin farklı fikirlerine açıktır.
resim046.jpg

resim047.jpg

resim053.jpg

Etiketler

Ynt: 4 Runner - Yoruma Açık

irfan bey kazasız belasız sürüşler..arac cok temiz ve diri gözüküyor...ömür boyu götürür bu araç...önlerede güzel bi kilit yapalım tertemiz
saygılar..

çağlar' Alıntı:
irfan bey kazasız belasız sürüşler..arac cok temiz ve diri gözüküyor...ömür boyu götürür bu araç...önlerede güzel bi kilit yapalım tertemiz
saygılar..
Çağlar bey çok teşekkür ederim, Toyota bende zaten sabitti. 4 runner tercihim tamamen sizin aracınızdan sonra bende gelişti. O zamanlar siz satmayı düşünmüyordunuz. Kısmet bunaymış, dediğiniz gibi bu da oldukça düzgün bir araç çok şükür. Ön kilitler için yardımızı bekliyorum. Selamlar.

iyi yaptınız,iyi yaptınız.hilux un lüxü abi daha ne olsun...kilit olayındada müsterih olun hiç bulamazsak benimkileri söker veririm :smiley:

arkadaşlar 2 nci gen (1990-1995) 4runner genel bilgileri + link ölmediyse servis tamir manueli
http://**.com/files/34006966/Toyota.4Runner.1990.1995.SIL.rar

Picture 1.jpg

çağlar' Alıntı:
iyi yaptınız,iyi yaptınız.hilux un lüxü abi daha ne olsun...kilit olayındada müsterih olun hiç bulamazsak benimkileri söker veririm :smiley:
Sağolun, varolun, nurolun. Süpersiniz Çağlar bey.

hem avcı hem 41 hemde ben tanımıyorum olacak iş değil kocaelinden değilmisiniz ? yoksa

merhaba diyeyim yinede . aracınız çok temiz ve diri görünüyor kazasız sürüşler dilerim
2 yıl kullandım 2.4 1987 toyota dağlarda canımdan bezdirdi beni şu an 2.8 dizel hilux ve güçlü bir runner peşindeyim sizin 2.4 td motor sonradan atma mıdır? ve performansından memnunmusunuz?
saygılarımla

gencerkorkut' Alıntı:
hem avcı hem 41 hemde ben tanımıyorum olacak iş değil kocaelinden değilmisiniz ? yoksa
merhaba diyeyim yinede . 2 yıl kullandım 2.4 toyota dağlarda canımdan bezdirdi beni şu an 2.8 dizel ve güçlü bir runner peşindeyim sizin 2.4 td motor sonradan atma mıdır? ve performansından memnunmusunuz?
saygılarımla

Evet dostum hem avcı hem 41, 60 evlerden İrfan ACAR ben. Belkide tanışıyoruzdur. Sizin 2.4 hilüx tecrübeniz talihsizmiş sanırım. Benim araçta fazladan hiç ağırlık yoktu, motoruda çok iyidi. Gümrükten çıkma yorulmamış temiz bir araçtı. Şimdiki aracımdan da oldukça memnunum. Evet üzerinde 98 mod. hilüx dizeli var, sanırım turbosuda sonradan. Performans tatmini elbette kişiden kişiye değişebilir ama ben memnunum. Turbo faktörüde etkili olabilir. Tavsiye ederim. Selamlar.

bende yahya kaptandanım belki benim aracı görmüşsünüzdür siyah renk arka kasa üzerinde stepnesi vardı. şimdi antalyada kendisi alan arkadaşta memnunum çok diyor.
biz bu tarafta yaban domuzu avına gidiyoruz (kandıra yolu köyleri) köpeklerden bahsettiğinize göre daha çok uçar avına gidiyorsunuz sanırım yoksa mutlaka görüşürdük.
bende aynı dertten muzdaribim arazi aracı olmadan avın tadı olmuyor . her arazi aracı aileye uymuyor runner desek köpek kokusu araca siniyor kasalılarda bu sorun yok en iyisi iki araç galba

Evet Gencerkorkut, şimdiye kadar hiç domuz avına gitmedim. Uçar avına giderim sürekli. Aslında avcıyı iki araba ancak paklar ama imkan meselesi işte. Şimdilik araç spreyleriyle koku olayını geçiştiriyoruz. :D
Sizin arabayı Yahya kaptanda görüyordum. Birde askeri yeşili var keskinlerin karşısında. İkiside hoşuma giderdi. Şimdi Antalyalı sahibide satıyor sizden aldığı arabayı. Sitelerden birinde ilanı vardı. İnşallah bir gün tanışırız. Selamlar.

İrfan araç koç gibi maşallah, güle güle kullan,

selamlar.

bende uçara hiç gitmedim belki bir gün götürürsünüz beni uçar avına .
hatta 60 evlerde hyundaide çalışan bi arkadaşım ( tamer) var. kara kafa puanteri olan geçen yıl ankara nallıhan a kekliğe gitmişlerdi benim araçla.
askeri yeşil olanda arkadaşım olur bende o aracı çok beğenirdim oda satıldı çanakkaleye.
eskiden o aracın sahibiyle dağlara kaçardık bu gün beraberdik dedik ne dağ kaldı artık ne sucuk ne ateş. kamp malzemeleri evin bodrumunda duruyo ikimizinde
sizin aracı hiç görmedim ben satılıklarda şahıstan direk aladınız herhalde

Felice' Alıntı:
İrfan araç koç gibi maşallah, güle güle kullan,

selamlar.

Mesut bey çok teşekkür ederim, bir kartepe yapamadık ama, çok kaya plaza yaptım şu aralar. Geçen gün ofisinize baktım yoktunuz. Yanlış anlamayın sakın. Selamlar.

gencerkorkut' Alıntı:
bende uçara hiç gitmedim belki bir gün götürürsünüz beni uçar avına .
hatta 60 evlerde hyundaide çalışan bi arkadaşım ( tamer) var. kara kafa puanteri olan geçen yıl ankara nallıhan a kekliğe gitmişlerdi benim araçla.
askeri yeşil olanda arkadaşım olur bende o aracı çok beğenirdim oda satıldı çanakkaleye.
eskiden o aracın sahibiyle dağlara kaçardık bu gün beraberdik dedik ne dağ kaldı artık ne sucuk ne ateş. kamp malzemeleri evin bodrumunda duruyo ikimizinde
sizin aracı hiç görmedim ben satılıklarda şahıstan direk aladınız herhalde

Sadece araba com da vardı ilanı. Bayağı maceralı oldu alışım ama deydi sonunda. İnşallah sezon açılsın çulluk yaparız tabii. Söylediğiniz arkadaşı bir kaç kişide sordu bana ama hiç tanışmadık. İnşallah onunlada tanışırız, beraber gideriz ava.

inşallah tanışırız bir gün hep birlikte bir çay içeriz .
ayıptır sorması lakin aracı kaça aldınız merak ettim doğrusu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri