hilüxcü osi
BİR ZALİMDEN ALİM, BİR ALİMDEN DE ZALİM DOĞAR...
merhabalar.şimdiye kadar ufak tefek şeyler lazım oldu sayenizde buldum hallettim çok şükür de şimdi nasıl içinden çıkarım bilmem.arabam bugün muaneye girdi.ama bi kaç şeyden agır kusur olarak geçemedi.çogu halledilebilir şeylerde içlerinden bi tanesi var ne yaparım bilmem.fren regülatörü yokmuş
yani fren regülatörünü daha önce iptal etmişler.mutlaka ama mutlakada olması lazımmış.nerde bulurum bilmiyorum.arabanın noter satışını alalı 27 gün oldu.ve ben pazarları hariç 27 gündür araba ile uğraşıyorum.ama halen daha muaneden geçmiyor halen daha muaneden geçmiyor.lütfen bu fren regülatörünü nerden bulurum biri ALLAH rızası için yardım etsin.regülatörün diyer adıda fren limitörü.
-şase numarasını bulamamışlar---agır kusur.
-yine regülatörle alakalı iki agır kusur daha var
yani sizin anlayacagınız 3 gün içinde cumaya kadar bu işi halletmem lazım.yoksa 100 tl ceza yatıracam
(aracı üzerime 1 ay içinde almadığım için)
daha doğrusu eski araba alıp işini bir ayda bitiremeyip devrini üzerime alamadığım için

-şase numarasını bulamamışlar---agır kusur.
-yine regülatörle alakalı iki agır kusur daha var
yani sizin anlayacagınız 3 gün içinde cumaya kadar bu işi halletmem lazım.yoksa 100 tl ceza yatıracam
daha doğrusu eski araba alıp işini bir ayda bitiremeyip devrini üzerime alamadığım için