4x4 1987 hilüx fren regülatörü acil lütfen yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,541

hilüxcü osi

BİR ZALİMDEN ALİM, BİR ALİMDEN DE ZALİM DOĞAR...
Yer
mersin
merhabalar.şimdiye kadar ufak tefek şeyler lazım oldu sayenizde buldum hallettim çok şükür de şimdi nasıl içinden çıkarım bilmem.arabam bugün muaneye girdi.ama bi kaç şeyden agır kusur olarak geçemedi.çogu halledilebilir şeylerde içlerinden bi tanesi var ne yaparım bilmem.fren regülatörü yokmuş :( yani fren regülatörünü daha önce iptal etmişler.mutlaka ama mutlakada olması lazımmış.nerde bulurum bilmiyorum.arabanın noter satışını alalı 27 gün oldu.ve ben pazarları hariç 27 gündür araba ile uğraşıyorum.ama halen daha muaneden geçmiyor halen daha muaneden geçmiyor.lütfen bu fren regülatörünü nerden bulurum biri ALLAH rızası için yardım etsin.regülatörün diyer adıda fren limitörü.
-şase numarasını bulamamışlar---agır kusur.
-yine regülatörle alakalı iki agır kusur daha var
yani sizin anlayacagınız 3 gün içinde cumaya kadar bu işi halletmem lazım.yoksa 100 tl ceza yatıracam :( (aracı üzerime 1 ay içinde almadığım için)
daha doğrusu eski araba alıp işini bir ayda bitiremeyip devrini üzerime alamadığım için :( :( :( :( :( :( :(

Etiketler
Ynt: 4x4 1987 hilüx fren regülatörü acil lütfen yardım

benim durum çokmu vahim hiç mi çaresi yok.bulamayacağızmı yani fren regülatörünü.muaneden de geçemeyeceğiz öylemi :( :( :( :( :(

Osman geçmiş olsun. Üzüldüm başına gelenlere.

Şase numarasını nasıl yaparsın bilmiyorum ama, fren limitörü konusunda sana yardımcı olabilecek değerli bir abimizin numarasını özelden yolladım. O sana gerekli yardımda bulunur. Selamımı da iletirsin.
Aslında fren limitörünü geçici olarak uydurma yapabilirsin diye düşünüyorum. Becerikli bi usta bu işi halleder. Ayrıca o model araçlarda fren limitörü var mı, yok mu onu da bilmek lazım. Yani yeni araçların genelinde var ama, eskilerde var mı ki acaba?

Yanılmıyorsam eğer bu limitörün görevi araç boş ya da yüklü iken arka tekerleklere giden fren basıncını ayarlamak. Bu işi iyi bilen bir usta uydurma yapabilir bence. Sen önce sana verdiğim numarayı ara. Olmazsa yine bir çaresine bakarız.

limitörün çıkmasını buldum taktırdım arka balatarı deyiştittirdim kampanayı tornaya verdim fren tetsinede grdim süper.muane için sıfır engel kaldı.bu arada bana çıkma limitör bulan benim için arayıp soran araştıran ve çıkmasını bulan furkan abimede ilgi alaka ve duyarlılığından dolayıda çok çok teşekkür ederim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler