4X4 Araç Yenileştirme ve Modifikasyon Uygulamalarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,082

Etiketler
Ynt: 4X4 Araç Yenileştirme ve Modifikasyon Uygulamalarım

biz daha taktıramadık vinci birde bizim araç 4*2 ondan dolayı kararsız kaldık(2 çeker arabaya vinç mi takılır gibi grüşlerde var tabiki) yiğit de sizi söyledi ama bizim istanbula yolumuz düşmüyor.işin erbabı olarak sizce napalım 4*2 ye olurmu warn 9.0rc hayırlı işler kolay gelsin

hocam eline sağlık çok çok güzel olmuş.
özellikle yeşil duster çok şık durmuş. kaporta boyası orjinal mi plasti dip mi?

Bana ve bir arkadaşıma subaru forester için tepe lambası lazım. nasıl bi uygulama yapabiliriz?

mossin nagant' Alıntı:
hocam eline sağlık çok çok güzel olmuş.
özellikle yeşil duster çok şık durmuş. kaporta boyası orjinal mi plasti dip mi?

Bana ve bir arkadaşıma subaru forester için tepe lambası lazım. nasıl bi uygulama yapabiliriz?

telefonda konuştuğumuz üzere , thue bagaj alırsanız bagaj üzerine de sisleri takabilirsiniz

Subaru_Forester_Thule_Moab_cargo_basket_690_2.JPG

plasti dip kendi denemem sonucu offroad şartlarında tavsiye etmem

edremitlihakan' Alıntı:
biz daha taktıramadık vinci birde bizim araç 4*2 ondan dolayı kararsız kaldık(2 çeker arabaya vinç mi takılır gibi grüşlerde var tabiki) yiğit de sizi söyledi ama bizim istanbula yolumuz düşmüyor.işin erbabı olarak sizce napalım 4*2 ye olurmu warn 9.0rc hayırlı işler kolay gelsin

2 çeker araç kötü yol şartlarında kalma olasılığı daha yüksek olduğundan vinç ihtiyacı daha fazladır , takın derim.

Hocam çok teşekkür ederim. bugun telefonda da çok yardımcı oldunuz.
Sizin gibi esnaf bulmak çok zor.
Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda ilk olarak ben ufak bir bumper yaptırayım aracın önüne. sonra sisleri yakmak çok daha kolay olucak.

Kaner Bey, cevabınızı yeni farkettim.
Özür dilerim, zahmet veriyorum.

Ben, bu resimdeki aracı kastetmiştim, bu aracın kabin içi maliyeti konusunda bilgi verirseniz memnun olurum.

İyi çalışmalar.

Numan.

f13bc.jpg

Teşekkür ederim.
Harika görünüyor. Fiyat da çok makul. İhitiyacımı giderirken, umarım tekrar görüşürüz.

Syg.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR