4x4 Jeep Arıyorum Bursa-Gemlik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avci 16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,386

Etiketler

Ynt: 4x4 Jeep Arıyorum Bursa-Gemlik

deniz özelikle aradığın bişe varmı ? yada 95 olmazda 92 93 olurmu 5.9 gc vardı bi tane satılmadıysa bakayım ona

TEKLIFLERE ACIGIM BAKIP DEYERLEDIRICEM ILGILENEN ARKADAS SOGOLSUN:::

93 model bir aracım var ama fiyat olarak size pek uymaz heralde.Gerçi takas ta olabilir binek bir araçla ama siz isterseniz bir bakın.Bu arada bende bursadayım.
[attachment=2][attachment=1][attachment=3]

16274278eit.jpg

16274278l2k.jpg

16274278t83.jpg

bir arkadaşımda 2001 lada niva var. son 10500 e alırız aracı. daha aşşa vermez. zaten 95-96 model alırsınız anca o fiyatlara

ARKADASLAR TELEFON YAZIN ARAYACAM .BURSADAKI ARKADAS VE NIVASI OLAN ARKADAS.SLM

Merhaba avcı16 12/ 20 bine bulursun ama vergileri yüksek oluyor jeep grandchoreke sahibinden com a gir neler var neler

05547391040 telefonu erkan ismi arkadaşın. yarın arayın yoksa araç gidicek takasa.

http://www.sahibinden.com/2001_model_lada_niva_45000_km_de-89WQQaXQQ11657341WQQpXQQdisplayitem

bu da ilanı

0532 3344372 İsmim Eser. Toyota 4 Runner in sahibiyim.
[attachment=1]

16274278u4m.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR