MuzafferK
Yeni Üye
<div class="bbWrapper">Herkese merhaba foruma yeni üye oldum tüm abilerimi kardeşlerimi selamlıyorum güvenli sürüşler diliyorum.<br />
4x4 ford ranger ile aranıza katıldım çifçilik yapıyorum bir hafta sonra muayeneye gireceğim için aracıma 245/70-16 lastik almam gerekiyor.<br />
Kumho at51 ile general grabber at3 arasında kaldım fiyat/performans olarak bana mantıklı geldi.Fakat ben genel olarak asfaltta (çoğunlukla stabilize yol) kullanıyorum köye ve tarlalara gidip geliyoruz tabiki çamurada giriyoruz o nedenle hafif offroadda üzmeyecek at lastik önerinize ihtiyacım var sayın forum sakinleri.Bu iki seçenekteki lastikler asffatta çok ses yapar mı?(ses takıntım yok ama mt gibi uğuldarsa beni üzer)<br />
Birde orjinal ölçüde dişli lastik yakıtı etkiler mi? Önümüzdeki kış için daha geniş mt jant lastik takımı yapmayı düşünüyorum bu sene pek çamur kalmadı o nedenle normal yol lastiği mi almalıyım? <br />
Çok soru sordum ama değerli bilgilerinize ihtiyacım var hatam varsa affola,saygılar..</div>