4x4 Motokaravanlar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,161
Ynt: 4x4 Motokaravanlar

TABİ KARAVANIN ŞASİ VE KAPLAMASINI YAPIP GERİ KALANINI YAVAS YAVAŞ TOPLAYABİLİRİZ.BU YÜZDEN İLK YATIRIM DA ARAÇ MALİYETİ ÖN PLANA ÇIKIYOR.
 

Etiketler
Ynt: 4x4 Motokaravanlar

Sn.Oflas, sitenin genel konular-ilan panosu-satılık vasıta-4x4 karavan (Hüseyin Barış) ve hem 4x4,hem de kamp vw;syncro(Mecit Gülaydın) ilanlarına bakmanızı öneririm.Ayrıca Gprs cihazları sayesinde doğada kaybolma riski oldukça azaldı, bundan çekinmenize gerek yok, hatta bazen insanın kaybolası geliyor... saygılar,Haşmet Kalkancı.
 


Ynt: 4x4 Motokaravanlar

arkadaşlar merhaba 4x4 karavan yapmak isteyenle için bir fırsat olarak düşündüğüm taşis ihalesine dikkatinizi çekmek istedim. maliye sayfasında tasişin 13.09 ihalesinde istanbulda 2 transporter syncro 2000 ve 1997 model ankarada ve erzurum da il sağlık mdürlüğünden çıkma uzun 11 lr defenderlar var. ben transporterlarda şansımı deneyeceğim. bilginize.saygılarımla.
 

Ynt: 4x4 Motokaravanlar

Sayın Oflas, Tasişin ihalelerine bende hep bakıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam gümrükteki araçların satışında ÖTV yi sıfır araçlardan alınan oranlarda alıyorlar. Yani araçları vergilendirirken sıfır araç muamelesi yapıyorlar. Birde ardiye bedeli falan. Onu da aracın gerçekleşen satış bedeli üzerinden hatırı sayılır bir oranda alıyorlar. Araçların bedelleri ucuz gibi gözüküyor ama bu bedellerle fiyatlar nekadar artar bilemiyorum. Hiç gümrükten araç almadım, alanlarlada hiç konuşmadım. Bunları bilgi amaçlı yazdım. Eğer araç alabilirseniz (inşallah gönlünüze göre alabilirsiniz) bizlerede detaylı bilgi verirseniz çok memnun olurum.(Şartnameyi detaylı bir şekilde okumak lazım)
Not: Belki bunların hepsini biliyorsunuzdur. Ama ben yinede bir forum üyesi olarak bilgilerimi paylaşmak istedim.
Sevgilerle
 



Ynt: 4x4 Motokaravanlar

biliyordum ama bende tam net değil genede bilgilendirme ve ilginize tesekkür ederim zaten buranınamacıda bu değil mi bu gün gidip şartnameyi alıp teminat bedelini yatıracağım . orda ayrıntıları net ğrenip burada yazarım. sevgi ve saygılarımla.
 

Ynt: 4x4 Motokaravanlar

Sayın Oflas, ihaleye girdinizmi ? İhale ve şartname ile bilgi verecektiniz. Bilgilendirirseniz memnun olurum.
Sevgi ve saygılar
 

Ynt: 4x4 Motokaravanlar

ihaleye girdim ancak oradan aracı bulmadan kelepir araba almak zor burada yazamayacağım bir sürü dümen dönüyor malesef
 

Ynt: 4x4 Motokaravanlar

Sayın Oflas, Gebze deki transporterlardan bir tanesi satılmış. Bende siz almışsınızdır diye düşünüp sevinmiştim. Gerçi satış fiyatı enterasandı. O, biraz kafamda soru işareti bırakmıştı. Demekki haklıymışım. Araç ihale bedelinin 10YTL fazlasına satılmış. Hemde 1. satışta. Dikkat çekici. Haklısınız, burada konuşulmayacak konular var galiba....
Sevgi ve saygılar
 




Ynt: 4x4 Motokaravanlar

araç hakkında bir sürü olumsuz şeyler söylüyorlar tabiri caizse aba altında sopa gösteriyorlar. oradaki bazı bizim gibi acemilerin dediğine göre iyi bir aracı kelepir kazanıp bazılarının yuvasına çomak sokarsanız o araç çıkmadan bir takım kazalara uğrayabilirmiş. mazot pompasına bir tornavida soksan bitti zaten .
 

Ynt: 4x4 Motokaravanlar

tasişten araba almak çok zor değil. ben ilk defa bulaştım ve bir lr 110 ambulans aldım. niyetim karavan falan değildi. başka bir sebeple aldım. alma sebebime uygun düşmedi. garip ölçülü bir kasası olmasına rağmen güzel bir dizayn yapılırsa fena bir karavan olmaz. sanırsam bu araçların tamamı satıldı. arka bölmünde bulunan ısıtıcı webastro büyük bir avantaj. görmek isteyenler olursa arabam istanbulda. böye bişey almadan önce neler yapılabilir önceden görmek lazım.
tasiş işne tekrar dönersek araba almaya kalkmadan evvel bir bilene mutlaka danışmak gerek. tasişten araç alanların çoğunun garip amaçları var. benim katıldığım ihalelerde mafyalaşma türünden işlrin döndüğü besbelli ama bazı modeller böyle. kötü yanıysa alacağınız araba tamamen piyango. öncesinden araba hakkında bilgi edinemiyorsunuz. ihale öncesi arabaları yüzeysel görme şansına sahipsiniz. çalışıp çalışmayacağı şans. ben bu konuda şanslıydım. tavsiye ettikleri arabayı alamadım kimsenin talip olmadığını aldım. 32 binde çıktı ve 6 senedir yatan arabayı bir tıkta çalıştırdım. temiz dedikleri arabanın motoru yanık çıktı. dediğim gibi kapalı bir kutu alıyorsunuz. bahtınıza ne çıkarsa.
 

Ynt: 4x4 Motokaravanlar

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler ancak dediğiniz gibi piyango ise açıkçası riske edecek bütçem malesef şu an yok yani sonuçta benim için çok zor
 

Ynt: 4x4 Motokaravanlar

Belki ilgilenen olur diye bu topiğe ekleyeyim dedim...
Sahibinden.com da dikkatimi çekti...

2602516_552814_drsb922.jpg


2602516_367177_vzyz270.jpg


http://www.sahibinden.com/arac_orjinal_70_binde_inanalimaz_temiz_arac_karavan_tipi_olup_WQQaXQQ2602516WQQpXQQdisplayitem?keyword=2602516
 

Ynt: 4x4 Motokaravanlar

Herkese selam;

Sitenizi keyifle ve heyecanla takip ediyorum. Ben de hareket kabiliyeti yüksek, oldukça minimal düzeyde ihiyaçlarımı karşılayanileceğim bir düzenek peşindeyim. Saly Karavan' nın yaptığı pick-up üstü karavan bana oldukça cazip geliyor. Bu tür karavanlar konusunda deneyimi olanlar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim.

Ertuğrul
 



Ynt: 4x4 Motokaravanlar

Sitenizi takip etmek oldukça heyecan verici. Benim gündemimde de camper sahibi olmak var. Sunduğu imkanlar nedeniyle (aynı aracı binek olarak da kullanabilmek, hakeret kabiliyetinin yüksekliği vb) pick-up üstü karavanlar bana cazip görünüyor. Saly Karavan 'ın bu tarz bir ürünü var. Pick-up üstü karavanlar konusunda tecrübesi ve/veya önerileri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Bu pick-up üstü modal Saly Karavan' ın sitesinde mevcut. 10.000 YTL. civarında fiyatı var.
Herkese selam

Ertuğrul

http://www.saly.com.tr/saly/pickup.asp

pre.jpg


2b.jpg


3b.jpg
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,479
Mesajlar
1,518,544
Kayıtlı Üye Sayımız
172,133
Kaydolan Son Üyemiz
sereze

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst