4x4 takaslı temiz servis bakımlı golf

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mossin Nagant Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,609

Mossin Nagant

Mossin Nagant
Yer
hatay-istanbul
merhabalar,
offroad egomu tatmin etmek için bir 4x4 almaya karar verdim.
nissan x-trail,subaru forester, land td5 tarzı araçlar ile takas etmekmek istiyorum. üzerine verebileceğim fark uçuk olmamak kaydı ile her türlü teklif olabilir.

aracımın özellikleri,
160 BİN KM DE. SAHİBİNDEN. ATİKER SİMİT TİP TÜP DAHA YEN TAKILDI.
SERVİS BAKIMLI,
2004 TRAFİĞE ÇIKIŞLI
DİJİTAL OTOMATİK KLİMA, IŞIK SENSÖRLÜ KENDİLİĞİNDEN KARARAN AYNA.
4 CAM VE AYNALAR ELEKTİRİKLİ, YOL BİLGİSAYARI,
ABS VE BENZERİ GÜVENLİK SİSTEMLERİ,
4 HAVA YASTIĞI,
YAĞMUR SENSÖRÜ,
BALATA BİTİNCE İKAZ SENSÖRÜ
PİONEER CD,USB ÇALAR,
AMERİKAN FİLMLİ CAMLAR,
LASTİKLER YENİ, NİTROJENLi
MUAYNESİ 1 AY ÖNCE YAPILDI. ARABANIN TRAMERDE HİÇ BİR KAYDI YOKTUR. YANİ KAZASI YOKTUR.
ARACIN İÇİ TEMİZİDİR. BAGAJI TEMİZDİR.
ARKA KAPI ÇİZİKTEN DOLAYI BOYALI.
ALARMLIDIR.

fotoğraf 1.JPG

fotoğraf 5.JPG

fotoğraf 2 (2).JPG

fotoğraf 4.JPG

fotoğraf 2.JPG

Etiketler
Ynt: 4x4 takaslı temiz servis bakımlı golf

sadece bilgi amaçlı olarak söylüyorum
offroad yapacağınız araçla araziye girdiğinizde çizilme devrilme vb. durumlar karşısında üzülmeyeceğiniz bir araç düşünmelisiniz
pikniğe ve ormana girmek içinse ona göre bir araç düşünmelisiniz.
asfaltta 4x4 keyfi içinse ona göre araç düşünmelisiniz.
x-trail ve forester asfaltta ve piknikte işinize fazlasıyla yara diye düşünüyorum. araç sahipleri kusura bakmasınlar ama offroad performansı çokda iyi olacağını düşünmüyorum.
disco her türlü işinizi göreceği kanaatindeyim. td 5 in 2001 model ve üstü olmasına, bulursanız 300 tdi almanızı tavsiye ederim.
Ben defender 110 benzinli kullandım. Şu an dizel Toyota Land Cruiser kullanıyorum

Saygılar

Ahmet

merhaba iyi günler.
ne işle uğraşıyorsunuz.
marketim olarak yazmışsnız isminizde .

bahsettiğiniz gibi tam bir offroad araç olmayabilirler ama hafif arazi için işimi görecek bir araçda olabilir.
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
isim olarak rcmarketim yazılmasının sebebi kardeşim geçtiğimiz aylarda siteye üye olurken kendi işi ile alakalı bir isim yazmış üyelik ismine.
eğer problem olursa ismi değiştirebilirim.

aracı beğendiğinize sevindim. bu kasa zaten piyasada en çok tutan modeli zannedersem golfun. neredeyse 2004-2005 modelleri ile aynı fiyatlara satılıyorlar.

aracın değeri konusunda bilgi verilmemiş sanırım düşünülen fiyat nedir?

byseyyah' Alıntı:
Düşünürseniz link verdiğim aracımla takas edebiliriz. Selamlar...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81231.0

teşekkür ederim. almak istediğim araç hem şehir içi hemde dağ bayır da dolaşabileceğim bir araç olmalı. aracınız çok güzel ama şehir içi trefiğinde benim kullanımıma çok uygun olmaz.

bu arada aracınız gerçekten güzel....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84638.new#new

lacivert için düşünürseniz irtibata geçelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.