5.000 TL'ye Off-Road Donanımlı XJ !..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,120

ERLER

L200,JEEP XJ 4.0 99 Tarsus/MERSİN
Yer
MERSİN/TARSUS
Bu adam sizce dalgamı geçiyor bana biraz öyle geldi ;D Hurda niyetinede verse bence bu araç alınır sırtımda götürürüm ben bunu araziye ;D

http://www.sahibinden.com/150_000_de_1990_model_jeep-92WQQaXQQ14132259WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: 5.000 TL'ye Off-Road Donanımlı XJ !..

Bakın ne yazmış:

"Vergi ve Trafik borçları sebebi ile arabamı hurda niyetine satıyorum...."

Arabanın ne kadar borcu olduğu belli değil ama aracı alacak olanın ödeyeceği ilandan belli ;D

arac resimde görülen araç degil arkadaşlar ben sahibini arayıp konuştum başkasının arcını cekip koymuşlar 6ila7bintl borcu varmış
bilgilerinize

Selamlar
Aracı merak edip bende aradım. Bedri bey aracın borcunun 8000 TL civarında olduğunu ve istenirse ruhsatı ile satılabileceğini söyledi.
Ruhsatını vermeden 5000 TL istiyor. Yani alan yedek parça olarak alacak.

dikkat çekici ilan ama yada adamın tlfnu arandıkça adam kontürmü kazanıyor acaba :eek: şaka biyana bir bakıyormuşsun 90 yılından beri hiç vergi ödenmemiş devletin nerden açık verdiği çıkar ortaya ;D

oziiron' Alıntı:
arac resimde görülen araç degil arkadaşlar ben sahibini arayıp konuştum başkasının arcını cekip koymuşlar 6ila7bintl borcu varmış
bilgilerinize

Tüh be. Bende sadece dodikleri satar mı? diye fantezi kurmuştum. Resim temsili ise sattığında dodik modik yoktur bunun :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Tüh be. Bende sadece dodikleri satar mı? diye fantezi kurmuştum. Resim temsili ise sattığında dodik modik yoktur bunun :smiley:
evedilaz' Alıntı:
bende römörkle taşınır araziye ne olacak jant lastikleri eder o parayı dedim ama yalan oldu deseneniz:smiley:

Akbaba gibi üşüşecekmişiz desenize kursağımızda kaldı ;D ;D ;D

Selam ben birkaçkez gümrük ihalelerine girdim üçüncü ihalede yarı yarıya düşüyor kimse kabul etmezse teklif usulü açık artırma ile satılıyor masraf %150 takip ederseniz ekmeklik arabalar çıkar.
http://www.tasis.gov.tr/

GSLH' Alıntı:
Selam ben birkaçkez gümrük ihalelerine girdim üçüncü ihalede yarı yarıya düşüyor kimse kabul etmezse teklif usulü açık artırma ile satılıyor masraf %150 takip ederseniz ekmeklik arabalar çıkar.
http://www.tasis.gov.tr/

Ömer sen tecrübelisin düşür bana bir tane 5000 lirayı geçmeyecek lada niva :smiley:

Ankarada nisan skaysler var ona gircem olursa lada olursa haberleşiriz bu arada istanbuldada tasişte 93 grandceeroke leep var ilgilenenlere duyurulur. Birde hammer jeep.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri