KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
herkeze merhabalar. sonunda 1.5 aydır beklediğim 5.9 uma dün itibari ile kavuştum çocuklar kadar mutlu ve bir okadarda heyecanlıyım 5.2 ile arasındaki fark hem gözle hem kulakla anlasılcak kadar cokmus dün hemen izmir/bornova 2. sanayideki ustama götürdüm ve kompole bakıma soktuk heryerini didik didik ettik ve ufak tefek yaptığım masraflarla dahada güzelleştirdim.neler yaptığımı ayrıntılarıyla sizlerle paylaşacağım resimleri şu anda koymak istemedim aksam yıkatıcam yarın sizlerle paylaşmış olacağım resimlerimi ve tüm yaptığım masrafları ne gerekliydi nasıl yapıldı ve nekadara yapıldı.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. akşama yıkayıp paklayıp geceden koymaya çalısaqcagım resimlerimi ve edindiğim bilgi ve bakım onarım bilgilerini fiyatlarını sizlerle paylaşacagım
Hayırlı olsun kazasız belasız.Resimleri merakla bekliyorum.Bende 5.2 yeni sattım.Ama biraz pişmanlık var. ;D En kısa zamanda tekrar alıcam.Şuan araştırmadayım.Ama kesinlikle yükseltip araziye uygun hale getiricem. .Bu arada bende İzmirdeyim.2. sanayide engin ustaya giderdim.
Hayırlı olsun kazasız belasız.Resimleri merakla bekliyorum.Bende 5.2 yeni sattım.Ama biraz pişmanlık var. ;D En kısa zamanda tekrar alıcam.Şuan araştırmadayım.Ama kesinlikle yükseltip araziye uygun hale getiricem. .Bu arada bende İzmirdeyim.2. sanayide engin ustaya giderdim.
Elbette paylaşırım.Başka bir siteden,jeepe gönül veren bir abimizin hazırladığı ve paylaştığı bir resimdir.Benimde çok hoşuma gitmişti,hatta ekran koruyucum bile yapyım.
[attachment=1]
Elbette paylaşırım.Başka bir siteden,jeepe gönül veren bir abimizin hazırladığı ve paylaştığı bir resimdir.Benimde çok hoşuma gitmişti,hatta ekran koruyucum bile yapyım.
[attachment=1]
cok tesekkurler arkadaslar Allah hepimizi kaza belalardan korusun 1 depo lpg ile 97 km gitti aksam dolastım ama hakkını verdım ))) 5.2 de var evde onunla 250 km cıvarı gıdıyoruz 5.9 un hakkını verınce 3/1 i oluyormus megersem benzıne gectı benzındede bıraz bastım ve benzını resmen ıctıgıne sahıt oldum gıdım gıdım degıl dırek ınıyor ibre arasım 2007 tırafik cıkıslı aldıgım mühendis arkadaın söyledıgıne gore 2007 yılında amerıkadan ıtal etmısler belgelerınde yazılı bıraz farklı motor sesınde ve ıc aksesuar olarak daha kalıtelı ve donanımlı gıbı canada ve avrupalara gore yetkılı servıste motoru cok guclu cıkıyor ekranda olcum testlerınde ama hıc bır kablo modıfıye yok tam 1.5 ay bekledım Allah tüm alıcılara bole temızını nasıp etsın ınsallah aracımda kontagımı basar basmaz aldıgım rakamın ustune 5 bın tl gıbı farkla satın almak ısteyen arkadasım oldu su anda bmw ye bınıyor spor 6 sılındır 2000 cc kesmedı 5.9 dan sonra