5.9'uma sonunda kavustum :)))

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tarıkkk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,863

Etiketler
Ynt: 5.9'uma sonunda kavustum :smiley:))

basınca içmesi normal. 5.2 gibi kullandığınızda ne yakıyor ona bakmak lazım. benim araba araken baktığım bir 5.9 da ortalama tüketim üst göstergede 36 litre benzin idi 100 km de. şaka gibi. almadım tabi. LPG de yoktu arabada. 4.0 aldım :smiley: şahane oldu. ancak o ses o gümbürtü başka yerde yok. keşke motor devrine göre artan v8 sesini verecek elektronik sistemi yapsalar bir an önce. elektrikli otomobillere koyacaklarmış. tesla da var dı sanırım.

120 tl LPG ile 137 km :smiley: ama sert kullanıyorum kick down cok yapıyorum ve kalkıslarım sert devirli kullanıyorum 5.2'miz ise su anda antalyaya gitti 30 kurus yaktı izmirden 110-120 den assagı dusmedi km hızı 5.9 alınıcaksa hakkını vermek ıcın alınması lazım yoksa basmadıktan sonra o sesın hakkını vermedıkten sonra bınmenın anlamı yok 100 tl benzin ilede 63 km gidiyor 5.9

yeni bir sistem duydum bugün ankarada yapılıyormus fiyatı 4 bın tl civarıymıs ama her araca olmıuyormus su ile calıstırıyormus aracı nasıl lpg benzın tankları var su ile gidiyormus ankaraya gidip ögrenıcem bu isinm aslını ve yapan kişi var bire bir tanıyorum arabasını incelıycem ve burdan herkezle paylasıcam bılen varsa bu durumu lutfen paylasalım arkadaslar...

:D hocam o sistem normal araçları çalıştırır. 1.4 filan :smiley:

:smiley: su anda ankarada 1000 adet aracta takılı durumda varmış 1.4 ile 2.0 Litre araçlara uygulanmıs su ana kadar 6 silindir ve 8 silindir aracta uygulama henüz yapılmamıs ama 1.6 ve 2.0 motorlu araclarda ½30 a varan güç kaydı oluyormus hepsi bu 1.6 ile 2.0 araç monte fiyatı 5000 tl civarındaymıs modle göre ve güce göre :smiley:)))

ARACINIZ HAYIRLI OLSUN ALLAH KAZASIZ BELASIZ SÜRMEYİ NASİP ETSİN..

Hayırlı olsun ben 1 aylık 5.2 sahibiyim ve arabamı çook seviyorum,ama sizin şu porsche olayı acaba 5.9 mu diye düşündürtmedi değil ;D

tarık bey su olayına ne oldu ? bişey ortaya atıyorsunuz sonra tısss.... bir de sizin şu turbo sistem lpg olayı vardı , onu sordum ona da cevap yok ?

yazılan konuyu ıyı okuyup anlıyalım sonra yazalım benım dakka bası gır cık buraya yazıcak vaktım olmuyor malum iş güç kosturmaca masa bası işi değil benımkısı şantiye inşaat amelelik işi :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR