Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
basınca içmesi normal. 5.2 gibi kullandığınızda ne yakıyor ona bakmak lazım. benim araba araken baktığım bir 5.9 da ortalama tüketim üst göstergede 36 litre benzin idi 100 km de. şaka gibi. almadım tabi. LPG de yoktu arabada. 4.0 aldım şahane oldu. ancak o ses o gümbürtü başka yerde yok. keşke motor devrine göre artan v8 sesini verecek elektronik sistemi yapsalar bir an önce. elektrikli otomobillere koyacaklarmış. tesla da var dı sanırım.
120 tl LPG ile 137 km ama sert kullanıyorum kick down cok yapıyorum ve kalkıslarım sert devirli kullanıyorum 5.2'miz ise su anda antalyaya gitti 30 kurus yaktı izmirden 110-120 den assagı dusmedi km hızı 5.9 alınıcaksa hakkını vermek ıcın alınması lazım yoksa basmadıktan sonra o sesın hakkını vermedıkten sonra bınmenın anlamı yok 100 tl benzin ilede 63 km gidiyor 5.9
yeni bir sistem duydum bugün ankarada yapılıyormus fiyatı 4 bın tl civarıymıs ama her araca olmıuyormus su ile calıstırıyormus aracı nasıl lpg benzın tankları var su ile gidiyormus ankaraya gidip ögrenıcem bu isinm aslını ve yapan kişi var bire bir tanıyorum arabasını incelıycem ve burdan herkezle paylasıcam bılen varsa bu durumu lutfen paylasalım arkadaslar...
su anda ankarada 1000 adet aracta takılı durumda varmış 1.4 ile 2.0 Litre araçlara uygulanmıs su ana kadar 6 silindir ve 8 silindir aracta uygulama henüz yapılmamıs ama 1.6 ve 2.0 motorlu araclarda ½30 a varan güç kaydı oluyormus hepsi bu 1.6 ile 2.0 araç monte fiyatı 5000 tl civarındaymıs modle göre ve güce göre )))
yazılan konuyu ıyı okuyup anlıyalım sonra yazalım benım dakka bası gır cık buraya yazıcak vaktım olmuyor malum iş güç kosturmaca masa bası işi değil benımkısı şantiye inşaat amelelik işi ))