5. VW Bus Buluşması fotografları (12-13 Mayıs Orhangazi-İznik Gölü )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,284
Ynt: 5. VW Bus Buluşması fotografları (12-13 Mayıs Orhangazi-İznik Gölü )

güzel ve keyifli bir etkinlik olmuş emeği geçen ve paylaşımda bulunan herkese çok teşekkürler

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Fotoğrafı kimin koyduğuna bakmadan fotoğraflara baktım,bardağı ve Ferhat ın verdiği marmelatı görünce sen olduğunu anladım İlhan hocam,sen marmelatın son kullanma tarihine bir baksan iyi olur ;) .
Uyarı için teşekkürler Bülent, hemen kontrol ediyorum.

mdr' Alıntı:
İlhan bey merhaba, fotograflar için teşekkür ederiz..

İnşallah bundan sonraki.ilk etkinlikte daha uzun sohbetler etmek temennisiyle buluşmak dilegiyle diyorum..
Bizlerde teşekkür ederiz, bizim katılacağımız önümüzdeki ilk etkinlik 2. Taraklı Karavan Festivali, orada bulunursanız, sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarız.

Herkese merhaba,
Çok güzel bir buluşmayı geride bıraktık. 200'e yakın araç, 400'ün üzerinde klasik VW sevdalısı ile keyifli bir hafta sonu geçirdik. Gezenbilir'den gelen arkadaşlara, abilere de teşekkürler. dernek olarak şöyle bir duyurumuz var fotoğraflarla ilgili.
Sevgili arkadaşlar, Bus Buluşması'nı renklendiren katılımcılar...
Buluşmada çektiğiniz fotoğraflarınızı, videolarınızı, buluşmaya dair güncenizi, notlarınızı ve aklınızda kalanları bizlerle paylaşmanızı dileriz. Gönderen tüm arkadaşlardan toplandıktan sonra ortaya çıkan tüm veriler (fotoğraflar, videolar, notlar vs) derlenecek, etkinliğin afişi, logosu ve görselleri de eklenerek bir DVD hazırlanacaktır. Bu DVD'yi dilerseniz temin edebileceksiniz. Böylelikle yıllarca arşivinizde saklayacaksınız. Hem de sizin yakalayamadığınız açılardan yakalanmış fotoğraflarla, video görüntüleriyle birlikte... İster internette bir adrese yükleyip linkini
havasogutmali@gmail.com adresine gönderin. İsterseniz de aşağıdaki adrese CD'yi kargolayın. Fakat fotoğrafların boyutlarını lütfen küçültmeyin...

Gönderilecek adres: Kibrit Kutusu Cafe - Bora Arıca - Bahariye, Ali Suavi Sk. (Sanatkarlar Sokağı) No:3 Kadıköy - İstanbul

Teşekkürler
AVD

chatlak' Alıntı:
Herkese merhaba,
Çok güzel bir buluşmayı geride bıraktık. 200'e yakın araç, 400'ün üzerinde klasik VW sevdalısı ile keyifli bir hafta sonu geçirdik. Gezenbilir'den gelen arkadaşlara, abilere de teşekkürler. dernek olarak şöyle bir duyurumuz var fotoğraflarla ilgili.
Sevgili arkadaşlar, Bus Buluşması'nı renklendiren katılımcılar...
Buluşmada çektiğiniz fotoğraflarınızı, videolarınızı, buluşmaya dair güncenizi, notlarınızı ve aklınızda kalanları bizlerle paylaşmanızı dileriz. Gönderen tüm arkadaşlardan toplandıktan sonra ortaya çıkan tüm veriler (fotoğraflar, videolar, notlar vs) derlenecek, etkinliğin afişi, logosu ve görselleri de eklenerek bir DVD hazırlanacaktır. Bu DVD'yi dilerseniz temin edebileceksiniz. Böylelikle yıllarca arşivinizde saklayacaksınız. Hem de sizin yakalayamadığınız açılardan yakalanmış fotoğraflarla, video görüntüleriyle birlikte... İster internette bir adrese yükleyip linkini
havasogutmali@gmail.com adresine gönderin. İsterseniz de aşağıdaki adrese CD'yi kargolayın. Fakat fotoğrafların boyutlarını lütfen küçültmeyin...

Gönderilecek adres: Kibrit Kutusu Cafe - Bora Arıca - Bahariye, Ali Suavi Sk. (Sanatkarlar Sokağı) No:3 Kadıköy - İstanbul

Teşekkürler
AVD

Gidemediğim için kahrolmama neden olacak bir durum daha,çok güzel düşünmüşsünüz Mustafa,herkes için unutulmayacak bir dvd di olacağı kesin.

Gokhan Yagmur'un fotografina bayildim. Facebookta kullanabilir miyim diye soruyor. :smiley: Hava atacakmış galiba. ;D

insel' Alıntı:
Gokhan Yagmur'un fotografina bayildim. Facebookta kullanabilir miyim diye soruyor. :smiley: Hava atacakmış galiba. ;D

Tabi ki ne demek , tam boyutlusunu mu istiyor? :smiley:

Hangisine harika desem şaşırdım.Göründüğü kadarı ile organizasyon çok güzel.Katılımcılar hep neşeli ve keyifli.Resimler hepsini yansıttığına göre onlarda harika.Bize çekyatta ayaklarımızı uzatarak bu zevki yaşatan tüm dostlara teşekkür ederim.Maltepe grubundan dostlarda çok keyifli görüntüler vermiş.İnşallah Taraklıda aynı güzellikte yaşanır.

mayıstosböce' Alıntı:
Fotoğrafı kimin koyduğuna bakmadan fotoğraflara baktım,bardağı ve Ferhat ın verdiği marmelatı görünce sen olduğunu anladım İlhan hocam,sen marmelatın son kullanma tarihine bir baksan iyi olur ;) .

Bülent haklıymışsın.

Harika bir birliktelik olmuş.Gidersem görselliği bozarmıyım diye düşünmüştüm ama,Macit amca'yıda görünce,gitsem MagirusVOS olabilirmiş diye düşündüm.Kısmet olursa bir dahaki buluşmaya.Güzel birlikteliklerde görüşmek üzere,herkese selamlar.

racoed' Alıntı:
Harika bir birliktelik olmuş.Gidersem görselliği bozarmıyım diye düşünmüştüm ama,Macit amca'yıda görünce,gitsem MagirusVOS olabilirmiş diye düşündüm.Kısmet olursa bir dahaki buluşmaya.Güzel birlikteliklerde görüşmek üzere,herkese selamlar.
Raci hocam, teşekkürler gelseydin Gökhan bey gibi karavan kısmına kamp kurar, birlikte olabilirdik.

Sağolasınız İlhan abim.Kısmet bir sonraki buluşmaya.selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,973
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler