6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,109
Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009)

TezzMertek' Alıntı:
Furkan,
Sen manisadan geliyordun.
Pınarbaşı tam yolun üzerindeydi.
Viyadükler ile hopp Pınarbaşı meydanda olurdun.

Benim cep 0.506.465.18.72

Bozdağ'a gelecek misin sen.??

Abi iş gereği Salihli'de oturuyorum zaten. Ve Bozdağ'da benim sorumluluk alanımda. Bir sorun olmazsa mutlaka geliyorum. Sizi Sart'ta ben karşılarım hatta. Bozdağ'ıda avucumun içi gibi bilirim. Bir kaç manzara noktasına götürebilirim sizi.

Etiketler
Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009)

ozcour' Alıntı:
Furkan abi benim numaram vardı sende, beni arasan Osman abinin telini verebilirdim, ben de evden çıksaydım anca 8 buçuk gibi orada olabilirdim.
İyi yolculuklar Esra abla..

Numaran var Özgür'cüm fakat senin orada olmadığını bildiğimden aramadım. Keşke arasaymışım.

Sağlık olsun arkadaşlar.

Hayat acı ve tatlı anları ile devam ediyor.

Acısını Bozdağ'da çıkarırız.
;)

Özgür sen geliyor musun Bozdağ'a.???

evet güzel bir yemek oldu ama bundan sonrakilerde katılım biraz daha fazla olsa daha eğlenceli olur diye düşünüyorum.koskaca İzmir'den 6 kişi idik.(Esra kardeşimizi 5 kişi uğurladık belki ist. arkadaşlar daha kalabalık karşılarlar.)

İstanbul'da hiç yalnız kalmayacak ki.
Daha adımını atar atmaz etkinlik bekliyor onu.

29 Ağustos Cumartesi akşamı pazar sabahına kadar sürecek bir Fotoğraf Gecesi var.
Tabana kuvvet yürüye yürüye fotoğraf peşinde koşacaklar.

slm arkadaşlar güzel bi etkinlikti tşk. ederim hepinize. Furkan arkadaşımız içinde üzüldüm ama acele ve kısa sürede düşünülmüş bi etkinlikti.
Sağlık olsun bir dahaki sefere diyelim. İstanbula gidiyorum diye İzmiri unutucak değilim. İstanbul daha kalabalıktır belki ama benim için İzmir Grubu başka
Kaçar kaçar gelirim etkinliklere buluşmalara katılırım hazır kolumuda kırmışken 1 ay raporluyum nasılsa ;D

Geçmiş olsuun Esra,

Daha memuriyet yaşamına başlayamadan böyle üzücü bir kaza geçirmene çok üzüldüm.

Tşk. ederim Murat ne yapalım sağlık olsun bundada vardır bir hayır Allah beterinden saklasın ben bununla atlattığıma şükrediyorum :smiley:

esra geçmiş olsun.imza ne zaman atacağız alçıya :D :D
şaka bir yana çok kötü değildir umarım durumun.

Kalemler benden.
;D

Esra geçmiş olsun daha gider gitmez kötü olmuş ama herşeyde bir hayır vardır sıkma canını izmirli arkadaşların ;)

Tşk. ederim arkadaşlar çok şükür iyiyim bi problem yok şimdilik zaten 10 günü bitti kaldı 20 gün alçıdan kurtulmuş olucam :smiley:
Murat (Tezzmertek) boşuna kalemleri hazır etme :D İmza konusu biraz sıkıntılı çünkü bu değişik bi alçı amerikan alçıymış adı. Sargı bezi görünümünde ama kaskatı bende ilk defa gördüm başıma hiç gelmediği için :smiley: O nedenle üzgünüm Murat (legolas) imza faslı olamayacak ;D

Biliyorum o alçıları.
2000 de uygulanmıştı bana.
O zaman Asetat kalem ayarlarım
Sen üzülme.

Pardon senin herşeye bir çözüm bulabileceğin konusunu unutmuşum Murat (Tezzmertek)
Ne diyeyim yorumsuzzz :D

Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.