60 Bin Liralık Araç 5 Bin Liraya Satılıyor!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,261

gezmen

Karavan Yönetim
Yer
Akhisar
15 Kasım 2012 Perşembe 17:37

60 bin liralık araç 5 bin liraya satılıyor!

Ekli dosyalar

• 15.11.2012_9659388_17_37_.jpg
    15.11.2012_9659388_17_37_.jpg
    44.5 KB · Görüntüleme: 1,194

Etiketler
Ynt: 60 Bin Liralık Araç 5 Bin Liraya Satılıyor!

Bazen 60 binliralik araci 5 bine satiyoruz diyor,yani bazen vatana millete ihanet ediyoruz diyor acikca,merak ediyorum boyle geceler uyuyormu,kim aliyor bu araclari,bu iyi niyetli bir cabami

biz bir defa girdik teminatı falan yatırdık her şey hazır ihale solununa bile sokmadılar 0 dedikleri 5 6 kişi içeride 50 60 kişi dışarda adamları

Hiç kimse bedava (babasının hayrına) bir şey yapmaz....

kapalı zarf usulü girdiğim ihale 16300 e bana kaldı.
gelen karar 100 lira teminatı az yatırmışım.(sonuçta geri verecekleri para bu)
15000 e ikinci kişi aldı. yani devletin adamları madem insiyatif kullanabiliyor niye devleti 1300 zarara uğratıyor.
yazının en alt pragrafında demişki sonuçta istediğimiz olmazsa vermeyiz...
milleti kerizmi sanıyor bunlar yada kendilerini akıllımı sanıyorlar anlamadım...

"Gümrükten ''ihaleyle'' araç almaktan korkmayın" diye yazmışlar. Ben korkuyorum. Bir kere dilim yandı bir daha yanından bile geçmem. 3500 liraya satışa çıkan araca 3600 lira verip aldım. Ucuza aldım diye de sevindim. Vergisi, tellaliyesi, park parası, ıvırı zıvırı 7923 lirayı ödedik devlete. 4-5 tane memura "Hayırlı olsun" verdik. Kimlik fotokopimi bile 50 liraya çektiler. Aldık geldik tamirci arkadaşımıza, orası burası değişti, ona da biraz bayıldık. Dert biter mi? Plaka, ruhsat, muayene derken araç bana geldi 11200 liraya.
Aynı model aracın , daha iyi özelliklerde, malum sitedeki araç fiyatları 8-9 bin lira iken 3-5 yıl yatmış ne idüğü belirsiz araçlara daha üst fiyatlara gelin alın diyorlar.

Kendilerine hayırlı işler diliyorum.

omnitemporal' Alıntı:
Bazen 60 binliralik araci 5 bine satiyoruz diyor,yani bazen vatana millete ihanet ediyoruz diyor acikca,merak ediyorum boyle geceler uyuyormu,kim aliyor bu araclari,bu iyi niyetli bir cabami

devletin malı deniz yemeyen keriz -özlü sözümüz
sonrada gerim gerim anlatır bedavadan hallice aldım diye.ve takdir görür helal olsun derler.yattığı yerde parça sökerler satarlar.alıcıdan başkası talip olmasın diye gereken yapılır.parçalar sökülüp saklanır.yada gözden uzak bir yere sotelenir.maksat dost ahbap sebeplensin

Merhabalar,
Evet dedikleri gibi o paralara satarlar, satarlarda bana ve benimgibilere yani bizlere satmazlar, satamazlar, sattırmazlar.
Ben ve benimgibiler yani bizler gözümüzü karartıp girip alabilirsek ki bu pek kolay olmaz "Bestamibey" arkadaşımızın yaşadıklarını yaşarız.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Bestamibey' Alıntı:
"Gümrükten ''ihaleyle'' araç almaktan korkmayın" diye yazmışlar. Ben korkuyorum. Bir kere dilim yandı bir daha yanından bile geçmem. 3500 liraya satışa çıkan araca 3600 lira verip aldım. Ucuza aldım diye de sevindim. Vergisi, tellaliyesi, park parası, ıvırı zıvırı 7923 lirayı ödedik devlete. 4-5 tane memura "Hayırlı olsun" verdik. Kimlik fotokopimi bile 50 liraya çektiler. Aldık geldik tamirci arkadaşımıza, orası burası değişti, ona da biraz bayıldık. Dert biter mi? Plaka, ruhsat, muayene derken araç bana geldi 11200 liraya.
Aynı model aracın , daha iyi özelliklerde, malum sitedeki araç fiyatları 8-9 bin lira iken 3-5 yıl yatmış ne idüğü belirsiz araçlara daha üst fiyatlara gelin alın diyorlar.

Kendilerine hayırlı işler diliyorum.

satan memnun vatandasin badava gümrüge biraktigi arac...... alansa ??? ??? ???

Bu tip ihalelere giremeyiz biz girenler varlıklı kişiler istanbulda bir arkadaşım onların yanında çalışıyor araba galerisinde. ihaleler parmak tetikde geçtiğini bazı zamanlarda çatışmaya kadar gittiğini söyledi bir seferde 60 ila 150 araba alındığını söylüyor.

İyi günler
Yetkili kişiler, ihelenin belli kişiler tarafından kontrol edildiğini biliyorsa, bunu engelemenin formülünüde bulmak zorunda.
Yetkililer devleti düşünüyorsa, katılımın artırılabilmesi için satışların internet üzerinden yapılmasını sağlayabilir (daha değişik önlemler alınabilir).
Saygılar

tyt.fan' Alıntı:
devletin malı deniz yemeyen keriz -özlü sözümüz
sonrada gerim gerim anlatır bedavadan hallice aldım diye.ve takdir görür helal olsun derler.yattığı yerde parça sökerler satarlar.alıcıdan başkası talip olmasın diye gereken yapılır.parçalar sökülüp saklanır.yada gözden uzak bir yere sotelenir.maksat dost ahbap sebeplensin

Doğru söze ne denir?...

Linkdeki araç haczedilirken bu halde miydi acaba?
Üç bin liralık bir araç mı bu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-34-en-2556-2007-model-toyota-corolla-otomatik-vites-114317864/detay

Toyota Corolla.jpg

aracın 3000 TL'lik olmadığı kesin fakat bu aracı soyup soğana çevirmişler yazık gerçekten :( .

Takip

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR