65 willys...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sem22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,909

sem22

Ana Kamp
Yer
edirne
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size]gezenbilirci abiler ve arkadaşlar hepinize selamlar..uzun zamandan bu yana siteyi hep takip ediorum.sizlerin becerilerinizi uğraşlarınızı takdir ediorum.yıllardır hep cj-5 yada 6 nın hayalini kurdum.sonunda bu hafta kendime 65 model bir willys satın aldım.yavaş yavaş daha güzel bi hale gelmesini istiyorum aracın jant- lastik bestop yada hard top.aksesuar koltuk direksiyon vs vs.nereden başlamalıyım sizce.malumunuz burada ki tecrübeli abilerden ve arkadaşlardan bu kardeşlerine yardımlarını bekliorum :smiley: mesela bu parçayı burdan al yada ne biliyim şu daha ıyı olur gibi. bi kaç foto ekliycem.ilginize alakanıza şimdiden cok teşekkür ederim...[/size]

24072011154.jpg

Görüntü050.jpg

Görüntü051.jpg

Görüntü052.jpg

Etiketler
Ynt: 65 willys...

önce renk değiştir ve renk i güncelle ve kırmızı yap sonra 15 çelik jant ve 31 lastik tak arabayı tanıyamazsın makaslar kavis istiyo kaldır

Resim 005.jpg

üstünü yazlık ve kışlık olarak ayarla jipe açık binilir unutma kışın mecburiyetten kapatırız ben bafrada jip ustasıyım yardımcı olururm 05436225145 telefonum meraklı isen gerçekten iyi olur çok masraf etmeden dikkat çeker bi hale gelir araban dizelmi

SAM_2002.jpg

bence hiç masraf yapma mekanik hariç böyle bin cok sevimli ve nostaljik duruyo :smiley:)

ismail abi slmlar.araç orjinal motorlu.benzinli+lpg li.lpg ye uymadığı için bir tek anadol karburatörü var üstünde.yavaş yavaş güncelliycem abi.makasları kaldırtıcam jant lastik krom yada nikelaj tamponyıne paslanmazdan borudan kapı yanı basmak panjur ayna menteşe. göstergeler devir saati km.yakıt hararet vs vs. koltuk kolçak sonra renk ortalama ne kadar yer daha :smiley: 3000,4000.abi bana aksesuar bulursan haber ver bana olurmu.ilginize şimdiden cok teşşekkür ederım

ünal abi teşekkür ederım.ewet dediğiniz gibi nostaljik bi havası var bu şekildede bilmiorum ufak ufak bişiylerde yapmak istiorum ama bakalım.slmlar abi

tekrar selamlar hepinize.krom aksesuar krom panjur tampon koltuk ön panel direksion vs jant ve arazi lastiği arıorum.elinde olan varsa ulaşssın bana 0546 230 97 86 semih birkiye

çelik jant ve mt çamur lastiği var ilgilenirseniz özelden msj atmanız yeterli aracınızda güzelmiş.. ;)

slmlar ya cj 5 ci arkadaşım özelden atamıorum dolayısıyla sana ulaşamıyorum.bana tel yada mail adresini yazarsan ararım.teşekkür ederım cok saol

msn adresim askolera28@hotmail.com
facebooktanda ekleyebilirsiniz ismim hüseyin altunköse en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.. ;)

tekrar selamlar ismail abi arkadaşımdan jantla beraber lastik aldım camarodan cıkmış 295 50 15 ama bi sıkıntım var ön taraf asğ sağ yada sol makaslara sürtüyo bunu nasıl giderebilirm.jant göbeği söktürüp daha arkasına mı kaynattırsam yada flanş mi kaynatırsam bijonların oraya yada tek çözüm lastiklerimi küçültmek.biri değil ya hallolur desın acayıp kafam bozuldu ya :( napıcam abiler ben

SELAMLAR BUGÜN ÇIKMA 235 75 R 15 Bİ LASTİKLER DENEDİK SÜRTME VARMI DİYE SÜRTMEDİ AMA İÇİM RAHAT DEĞİL YİNE ONUN RESİNİDE KOYUCAM.YENİ ALMAK İSTEDİĞİM LASTİĞİDE KOYUCAM KUMHO 215 75 15 KL 71 DÜŞÜNÜORUM BENIM JANTA SIFIRA SIFIR MI OLUR ACABA YADA OLURMU NE DİOSUNUZ ABİLER [attachment=1][attachment=2]

235.75.15.jpg

215.75.15.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri