Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tesekkur ederim cok sagolun. Kaput mandali ve aynalari unal abiden temin ettim. Sadece aksesuar degil mekanikle ilgili de yardimci olur.isterseniz tel verebilirim slmlar...
dün süloğluna dodikleri,sinyalleri ve aynaları götürmeye gittim.bi baktım benım araç dükkanın önünde lastiklerin renkleri canlanmış gibi alla alla. ustada demezmi semıh anahtarın üstüne sınek konmasın bak calışır araba diye. bismillah dedım bastım marşa kibrit kibrit hiçte sesi yok maaşallh.8 ay sonra tur atmak çok mutluluk vericiydi.hatta 8 ay sonra ilk benzinimizide aldık aksesuar işi ve koltuk ufak tefek seyler kaldı hadi hayırlısı bakalım....
slmlar.. koltuklar ve tavan sislerde takılmış.ama koltukları azcık daha geriye almak lazım ben rahat edemedım pek.sinyaller takılacak tamponlar zımpara macun boya.pek bişiy kalmadı.sonra muayne inşallh
hayırdır neden satıyosun yaw fıstık gibi jeep valla hep kapısırdık senle benimde uzun şasem var şimdi dükkanda yoğun bakımda ilgilenıp yapamadık öle duruyo ma aben bıraz tatilat yaptım genişlettim defransıyellerı falan