7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,435,419
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
gezi sonrası toyota izlenimlerim şöyleydi, LR olarak araçlardan birinin benzini bitti,birinin arka tamponu ve sinyalleri toprağı öptükten sonra dağıldı komple,ötekisini çekiçle düzeltiyorlardı arka sağ kapı kapansın diye,bir tanenesinin lastiği patladı,eşlik ettiğim bir taneside yolda köfteci dükkanı gibi kokuyordu,sonradan öğrendiğim bir taneside şaftı koparmış ,benim gördüklerim bu kadar ;D ;D ;D ;D ;D ;D yorum yok :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:, birde japon demezlermi bende arabamı yıkattım ,toplantıma gittim ;D ;D ;D

Tabi tabi asfaltta gezersen LR de arıza çıkarmaz ;D ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
gezi sonrası toyota izlenimlerim şöyleydi, LR olarak araçlardan birinin benzini bitti,birinin arka tamponu ve sinyalleri toprağı öptükten sonra dağıldı komple,ötekisini çekiçle düzeltiyorlardı arka sağ kapı kapansın diye,bir tanenesinin lastiği patladı,eşlik ettiğim bir taneside yolda köfteci dükkanı gibi kokuyordu,sonradan öğrendiğim bir taneside şaftı koparmış ,benim gördüklerim bu kadar ;D ;D ;D ;D ;D ;D yorum yok :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:, birde japon demezlermi bende arabamı yıkattım ,toplantıma gittim ;D ;D ;D

walla adam çok haklı... bende hiç anlamıyorum o hurdalara neden para harcıyorlar...

th_MVI_4211.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Elizbeth de standard dı yanlız onu unutma ;D Arkanda sıra bekleyen Disco II de ;D ;D

yuhh diyorummm ,benim arkamdam bir tek disco çıktı ,oda tcs sistemine dua etsin ,ama helal çıktı yani ,sonra elizabeth , bayıldı kaldı ya ,hatırlamıyormusun , v8 defender yardırdı karpuz gibi ,bir daha orada ot bitmez 5-10 yıll ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yuhh diyorummm ,benim arkamdam bir tek disco çıktı ,oda tcs sistemine dua etsin ,ama helal çıktı yani ,sonra elizabeth , bayıldı kaldı ya ,hatırlamıyormusun , v8 defender yardırdı karpuz gibi ,bir daha orada ot bitmez 5-10 yıll ;D ;D ;D

efenim canım , senden sonra orayı jeepler bozdu çıkılacak hali kalmadı , ama seninle eşit şartlardaki video bu, hatırlatayım dedim ;D ;D ;D

th_sdcparkur.jpg

abowwww yunusçum gelmiş ,ahh yunus ahh ,kaçırdın valla neler vardı neler , bu arada benim xxxxx bölümüne görüntüleri koyunda ,konuya vakıf olmayan arkadaşlar bir görsünler standard toyotanın neler yaptığını ;D ;D ;D ;D

cihan abi cuma mı gidicez cumartesi mi ;D

ona göre projeksiyon cihazı ayarlayıp kampta sunum yaparız ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR