7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,436,825
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
th_MVI_4245.jpg

Ufuk efendi taraf tutma seninde videoların var ;D ;D ;D

o video cihanın batışından 1 saat sonra , 50 araba kaldı jeep çöplüğü oldu o çukur, Cihanla eşit şartlardakiyle diğerlerini karıştırmayalım ;D ;D ;D ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
kardeş program bende perşembe akşamı netleşecek , büyük ihtimal cuma akşama doğru tüyeriz ,bu arada yavuz kerim ,ufuk onur hala hbr yok tam belli olsun program yaparız ;D

biz her zaman hazırız ;D

cihanülker' Alıntı:
abowwww yunusçum gelmiş ,ahh yunus ahh ,kaçırdın valla neler vardı neler , bu arada benim xxxxx bölümüne görüntüleri koyunda ,konuya vakıf olmayan arkadaşlar bir görsünler standard toyotanın neler yaptığını ;D ;D ;D ;D
Neler yapamadığınımı
yok disco da TC varmış sendede aslanlar gibi ön arka kili var ne ye yarıyor onlar acaba park yerinde bisiklet gibi tekerlerimi kitliyorsun yoksa ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
kardeş program bende perşembe akşamı netleşecek , büyük ihtimal cuma akşama doğru tüyeriz ,bu arada yavuz kerim ,ufuk onur hala hbr yok tam belli olsun program yaparız ;D

Benim gelmem zorlaştı perşembe misafirlerim geliyor, hafta sonu kalabilirler birşey diyemiyorum, Bu arada Cihan yarın seninle TYT gezisi hakkında konuşmamız lazım. yarın kaçta müsait olursun?

yunus bager' Alıntı:
Neler yapamadığınımı
yok disco da TC varmış sendede aslanlar gibi ön arka kili var ne ye yarıyor onlar acaba park yerinde bisiklet gibi tekerlerimi kitliyorsun yoksa ;D ;D ;D

bende önlerde kilit yok cnm + lastik te cooper st , stt değil ,araç yaklaşık 3000 kg veya geçkin, ama disco kullandığım için iyi bilirim tc böyle durumlarda eğer uygun lastik varsa kilitten çok iyidir ;D ;D, ama yinede gerçekten helal olsun o dar geçitleri görmeni isterdim şaka bir yana ,elizabetin arkasından tıkır tıkır gittik ama dedğim gibi lastik çook önemli çokkk ,cooper stt bile bence çok iyi bir lastik değil çamurda faklı bir lastik bulmak lazım bence

discovery-V8' Alıntı:
Benim gelmem zorlaştı perşembe misafirlerim geliyor, hafta sonu kalabilirler birşey diyemiyorum, Bu arada Cihan yarın seninle TYT gezisi hakkında konuşmamız lazım. yarın kaçta müsait olursun?

sabah saat 8 den sonra istediğm saat müsaitim ;D ;D, istersen gel çaya beklerim ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
bende önlerde kilit yok cnm + lastik te cooper st , stt değil ,araç yaklaşık 3000 kg veya geçkin, ama disco kullandığım için iyi bilirim tc böyle durumlarda eğer uygun lastik varsa kilitten çok iyidir ;D ;D, ama yinede gerçekten helal olsun o dar geçitleri görmeni isterdim şaka bir yana ,elizabetin arkasından tıkır tıkır gittik ama dedğim gibi lastik çook önemli çokkk ,cooper stt bile bence çok iyi bir lastik değil çamurda faklı bir lastik bulmak lazım bence
Tavasiyem Mastercraft Courser MT asfalttada rahat edersin biraz firen mesafesi yüksek o kadar

yunus bager' Alıntı:
Neler yapamadığınımı

Şu Bager'in JEEP'i de görseydik yahu alanlarda..
;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
cumartesi günü konuşuruz boll bol ,arkadaşlar ben yatıyorum malum 11 saatlik toplantıdan çıktım ceset gibiyim hepinize iyi geceler
İyi geceler abi işanlah görüşmek üzere kesin geliyorum diyemiyorum bizimkiler tuturdu ralli var onu izlemye gideriz diyorlar bilmiyorum ne olacak

fastjunkie' Alıntı:
Şu Bager'in JEEP'i de görseydik yahu alanlarda..
;D ;D ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41474.0
Şansına benim fotolar güme gitti ama olanlarıyla idare et artık ;D ;D Bu arada jeep deme ağrıma gidiyor utanmadan ruhsata bile jeep yazmışlar zate ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR