Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
acemi80' Alıntı:
Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok Cihanın tutumu bir önceki sayfada yorumlamıştım ;D ;D ;D
hocam size bir şey söyleyeceğim ,bunlar benim doğru tespitlerimdir , 2003 yılında disco 2 td5 aldığım zaman aracım 2002 modeldi ,yani 1 ,yaşında taze bir araç inanın bana ,bırakın offroadu ,dağda kullanmaya korkardı insanlar ben kullandım ,dere ,tepe,dağ ,taş tam 287,000 km ,evet çok arızalar çıkardı ,çokta yolda bıraktı ama kullandım ,çünki bu araç bir arazi taşıtıydı, sonradan sene 2007-2008 olunca baktım insanlar ,aaaaa disco 2 ,disco bir çok iyi arazi taşıtı demeye başladılar ,neden çünki araçların fiyatları düştü ,hocam ,vergileri düştü ,bununla beraber arazide görülünce ,araziye uygun modifiye parça ihtiyacı doğdu ,ithalatçı arkadaşlar bu konu da gerekeni yaptılar ,daha 3 sene evvel bulamadığımız arka merdiveni bile ,depolarında stokta tutmaya başladılar ,baktılarki millet saldırıyor , ;D ;D, şimdi ben toyotayı aldım vx 100 ,inanın bana aynı filmi yeniden izliyorum tek fark markalar ayrı, şimdide herkes 80-100 kasa toyotalar saldırmış durumda hatta öyleki ,80 kasa arabaların fiyatı yavuzun dediği gibi 20 lira ,olması gerekirken 40-50 lerde dolaşıyor ,insanlar neye,ihtiyacı olduğunu iyi düşünüp karar verirlerse sorun kendiliğinden çözülür gibime geliyor