7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,435,419
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Kaçırdın abi valla taş gibi araba 14 e gitti dün. :(

Hidrolik direksiyon, arka disk fren 94 model v8 , 4 TYT dif parası valla.

yavuz doğru kaçırmışım ama ,ben o aracı alsaydım rahat durmazdım üzerine o aldığımın 2 katı harcardım ,bu aralar duygusal nedenlerle böyle bir aksiyon içine girmemem lazım ,birde hanım evden kovar valla arabamı değiştir deyip duruyor zaten

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
yavuz doğru kaçırmışım ama ,ben o aracı alsaydım rahat durmazdım üzerine o aldığımın 2 katı harcardım ,bu aralar duygusal nedenlerle böyle bir aksiyon içine girmemem lazım ,birde hanım evden kovar valla arabamı değiştir deyip duruyor zaten

Abi ciddi söylüyorum , bu arabanın istediği, 2 inch lift, vinç ve tampon, 4 lastik başka hiçbirşey yapmana gerek yoktu, yani yine kabaca toplamda 21-22 ye plakası tüv ü lpgsi herşeyiyle malolurdu.

fastjunkie' Alıntı:
Valla vx 80 benim de kafama yatıyor ama fiyatlar uçuk ötesi.

Araç az fiyatlar ondan uçuk, yoksa kıymetleri o değil, yurtdışında pul parası değerleri, 3000 pounda ingilterede dergilerinde görüyorum ,satılıyor hemde full+full .

acemi80' Alıntı:
Türkiyede senin yaptığınıyapacak kaç kişi var zannediyorsun

Senin yaptıklarını yapmayı bırak, yaptıklarını görünce " bu adam deli yahu" demeyecek kaç kişi var

Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok Cihanın tutumu bir önceki sayfada yorumlamıştım ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
onurcum şu anda alınacak en mantıklı araç , 99 -98 model vx 100 bandrol düşük ,fiyat düşük ,sağlamlık desen var ,sadece temizini bulmak lazım veya vur kır parçala suzuki

discovery-V8' Alıntı:
Araç az fiyatlar ondan uçuk, yoksa kıymetleri o değil, yurtdışında pul parası değerleri, 3000 pounda ingilterede dergilerinde görüyorum ,satılıyor hemde full+full .

tabi canım orası kesin.
Abi hazır 4x4 hilux' a he demişken bizimkiler, benim Hilu'nun üzerine aşağı yukarı aynı parayı verip 90'lar model araç almak da ne kadar doğru olur ? 2010 model nerede 92-93 nerede, sanayi bağımlılığı da cabası. Öğrenci adamı bozar gibi :smiley:

emrahmarti' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar,

Hocam size katılıyorum. Cihan abideki gibi bir araç bende olsa kıyıpta araziye giremezdim. Bi tarafı çizilecek içime otururdu. Ondaki iyi cesaret ne diyeyim.

İyi akşamlar Emrah aldığınız parçaların montajına başladınızmı bu gün

acemi80' Alıntı:
Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok Cihanın tutumu bir önceki sayfada yorumlamıştım ;D ;D ;D

hocam size bir şey söyleyeceğim ,bunlar benim doğru tespitlerimdir , 2003 yılında disco 2 td5 aldığım zaman aracım 2002 modeldi ,yani 1 ,yaşında taze bir araç inanın bana ,bırakın offroadu ,dağda kullanmaya korkardı insanlar ben kullandım ,dere ,tepe,dağ ,taş tam 287,000 km ,evet çok arızalar çıkardı ,çokta yolda bıraktı ama kullandım ,çünki bu araç bir arazi taşıtıydı, sonradan sene 2007-2008 olunca baktım insanlar ,aaaaa disco 2 ,disco bir çok iyi arazi taşıtı demeye başladılar ,neden çünki araçların fiyatları düştü ,hocam ,vergileri düştü ,bununla beraber arazide görülünce ,araziye uygun modifiye parça ihtiyacı doğdu ,ithalatçı arkadaşlar bu konu da gerekeni yaptılar ,daha 3 sene evvel bulamadığımız arka merdiveni bile ,depolarında stokta tutmaya başladılar ,baktılarki millet saldırıyor , ;D ;D, şimdi ben toyotayı aldım vx 100 ,inanın bana aynı filmi yeniden izliyorum tek fark markalar ayrı, şimdide herkes 80-100 kasa toyotalar saldırmış durumda hatta öyleki ,80 kasa arabaların fiyatı yavuzun dediği gibi 20 lira ,olması gerekirken 40-50 lerde dolaşıyor ,insanlar neye,ihtiyacı olduğunu iyi düşünüp karar verirlerse sorun kendiliğinden çözülür gibime geliyor :D :D

Bu arada unutmadan son kamp sonrası oluşan arızaları kaça ve nekadar zamanda hallettim onu paylaşayım sizlere ;D Capon olsa bitmiştim.

Tüm işlem 15 dakika , maliyet 0 TL ;D ;D ,jet taşıyla eksozu kesip attım ona ihtiyacım yokmuş zaten iş yapmıyormuş, içi boşalmış ;D ;D

şaft takozunun eskisi yedek duruyordu onu inceleyince aslında pekde eski olmadığını farkettim, havalı cırcırla söküp yenisini takması 10 dakika sürmedi , tüm işlemler çimlerin üzerine yayılıp bahçede kahvemi içerken cereyan etti ;D

emrahmarti' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar,

Hocam size katılıyorum. Cihan abideki gibi bir araç bende olsa kıyıpta araziye giremezdim. Bi tarafı çizilecek içime otururdu. Ondaki iyi cesaret ne diyeyim.

emrahçım tabiki bunlar çok ince kararlar ama yazımda dediğim gibi ,çok iyi düşünüp karar vermek lazım ,ben aynı aracı hem uzun yolda ,kullanıyorum ,hem şehir içinde ,arazidede şartları zorlamaz isem ömrüm vefa etmez ,bozmaya kırmaya, ben karar verirken, hep şunu düşündüm önce güvenlik ,ailemi güvenle taşıyacak ama istedeğim zamanda benim şartlarımı yerine getirecek ,uygun olanı bu deyip aldım ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bu arada unutmadan son kamp sonrası oluşan arızaları kaça ve nekadar zamanda hallettim onu paylaşayım sizlere ;D Capon olsa bitmiştim.

Tüm işlem 15 dakika , maliyet 0 TL ;D ;D ,jet taşıyla eksozu kesip attım ona ihtiyacım yokmuş zaten iş yapmıyormuş, içi boşalmış ;D ;D

şaft takozunun eskisi yedek duruyordu onu inceleyince aslında pekde eski olmadığını farkettim, havalı cırcırla söküp yenisini takması 10 dakika sürmedi , tüm işlemler çimlerin üzerine yayılıp bahçede kahvemi içerken cereyan etti ;D

Caponlar içine düşecek anlatma ;D

discovery-V8' Alıntı:

yavuz sen arabadan anlamasan ne olurdu bir onu yaz kardeş, yani farzetki hüseyin ustaya gittik maslak oto sanaiye anlat bakalım ??? ???

cihanülker' Alıntı:
emrahçım tabiki bunlar çok ince kararlar ama yazımda dediğim gibi ,çok iyi düşünüp karar vermek lazım ,ben aynı aracı hem uzun yolda ,kullanıyorum ,hem şehir içinde ,arazidede şartları zorlamaz isem ömrüm vefa etmez ,bozmaya kırmaya, ben karar verirken, hep şunu düşündüm önce güvenlik ,ailemi güvenle taşıyacak ama istedeğim zamanda benim şartlarımı yerine getirecek ,uygun olanı bu deyip aldım ;D

Yanlış anlaşılmasın bizim buralarda kimsenin yapmaya cesaret edemediği şeyleri yapana "yiğit" adama "deli" derler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR