7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,438,575
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ben orta susturucuyu yeni değiştirdim ama o sesi duyunca söktürüp daha küçük taktırıcam ;D

Etiketler

Abicim 2-3 sene CJ kullandım yeterince kazık yedim , onlar beni usta yaptı zaten , yoksa ne fiyat sorardım ne işin başında beklerdim, maymun gözünü açtı artık yapabiliyorsam kendim yaparım. Evde tamirhnelerde ne varsa aynısı var zaten tek eksiğim lift ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
bu arada votkam buzlu meyvam sehpada, kucağımda laptop varmı ulennn böyle keyf

abi laptop yengenin olmasın ;D ;D ;D

cihan abi birazdan hattan düşebilir veya düşürülür ;D ;D ;D

E abicim toyota'nın da servis fiyatları dışındaki parça fiyatları uçuk değilki, Umut abinin Hilux için bakmıştık zamanında, gayet komikti rakamlar. 8)

fastjunkie' Alıntı:
E abicim toyota'nın da servis fiyatları dışındaki parça fiyatları uçuk değilki, Umut abinin Hilux için bakmıştık zamanında, gayet komikti rakamlar.

onu servise alıyolar mıydı ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
abi ben yayları sıkıştırıp ayarlı yay kancalarını takıp sonra yerine takmayı düşünüştüm levyelerler uğraşmak yerine

Abicim olmaz reno 12 yayımı o ;D ;D

şasiden kaldırıp lastikleri sökeceksin, kollar en alt pozisyona inecek eski yaylar içinden düşecek zaten, yeni yaylar daha uzun olduğundan levyeyle bir kişi kastıracak diğeri yayı yerine takacak, 3. kişi gereği şurda 2. kişinin ebadı yeterli olmazsa 3. kişi devreye girecek. ;D

Ben kaçtım Kızımla film izliycez herese iyi geceler.

Burçlarında değişimiyle bu iş ne kadar sürede biter abi bi tahminin var mı?

cihanülker' Alıntı:
altuğcum serviste taktır ,istersen bak bakalım kaça takıyorlar land rover servisinde,

Cihan abi bizim aracın bakımını yapan yer zaten Land servisi ama onlarla beraner bizde tulum giydiğimiz için çok abartı rakamlar çıkmıyor

ki usta Altuğ'u artık çırak diye çağırmaya başladı.