KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Delimisin abicim benim araba servisin tavanına sığmıyor diye almıyorlar ;D ;D , şaft takozunu sordum bugün fiyat güncel, GKN Alman malı kauçuk takoz, takması 6 cıvatadan ibaret, eksoz fiyatı , geçen ay orta susturucuyu değişirdim ferhat ın hatrına işçilik dahil 50 tl aldılar, son susturucu daha küçük bişey en fazla 50 tl eder, hadi yabancı yapsa 100 alır o bakımdan şeyettim ;D
yavuz inan bana sen o paralara maslağa bile gidemessin kardeş ,o sadce benzin parası , tabi parça fiyatlarıda senin bildiğin gibi değil ,onlar sana satacaklar ,üstünede koyacaklar ,unutma ,ama özetle senin arabanı 3 yaşındayken offroada sokarmıydın okadar sert onu demek istemiştim erkeğim ;D ;D ;D
Abicim 2-3 sene CJ kullandım yeterince kazık yedim , onlar beni usta yaptı zaten , yoksa ne fiyat sorardım ne işin başında beklerdim, maymun gözünü açtı artık yapabiliyorsam kendim yaparım. Evde tamirhnelerde ne varsa aynısı var zaten tek eksiğim lift ;D ;D ;D
Delimisin abicim benim araba servisin tavanına sığmıyor diye almıyorlar ;D ;D , şaft takozunu sordum bugün fiyat güncel, GKN Alman malı kauçuk takoz, takması 6 cıvatadan ibaret, eksoz fiyatı , geçen ay orta susturucuyu değişirdim ferhat ın hatrına işçilik dahil 50 tl aldılar, son susturucu daha küçük bişey en fazla 50 tl eder, hadi yabancı yapsa 100 alır o bakımdan şeyettim ;D
şasiden kaldırıp lastikleri sökeceksin, kollar en alt pozisyona inecek eski yaylar içinden düşecek zaten, yeni yaylar daha uzun olduğundan levyeyle bir kişi kastıracak diğeri yayı yerine takacak, 3. kişi gereği şurda 2. kişinin ebadı yeterli olmazsa 3. kişi devreye girecek. ;D
şasiden kaldırıp lastikleri sökeceksin, kollar en alt pozisyona inecek eski yaylar içinden düşecek zaten, yeni yaylar daha uzun olduğundan levyeyle bir kişi kastıracak diğeri yayı yerine takacak, 3. kişi gereği şurda 2. kişinin ebadı yeterli olmazsa 3. kişi devreye girecek. ;D