7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,438,575
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Delimisin abicim benim araba servisin tavanına sığmıyor diye almıyorlar ;D ;D , şaft takozunu sordum bugün fiyat güncel, GKN Alman malı kauçuk takoz, takması 6 cıvatadan ibaret, eksoz fiyatı , geçen ay orta susturucuyu değişirdim ferhat ın hatrına işçilik dahil 50 tl aldılar, son susturucu daha küçük bişey en fazla 50 tl eder, hadi yabancı yapsa 100 alır o bakımdan şeyettim ;D

ben orta susturucuyu yeni değiştirdim ama o sesi duyunca söktürüp daha küçük taktırıcam ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
yavuz inan bana sen o paralara maslağa bile gidemessin kardeş ,o sadce benzin parası , tabi parça fiyatlarıda senin bildiğin gibi değil ,onlar sana satacaklar ,üstünede koyacaklar ,unutma ,ama özetle senin arabanı 3 yaşındayken offroada sokarmıydın okadar sert onu demek istemiştim erkeğim ;D ;D ;D

Abicim 2-3 sene CJ kullandım yeterince kazık yedim , onlar beni usta yaptı zaten , yoksa ne fiyat sorardım ne işin başında beklerdim, maymun gözünü açtı artık yapabiliyorsam kendim yaparım. Evde tamirhnelerde ne varsa aynısı var zaten tek eksiğim lift ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Delimisin abicim benim araba servisin tavanına sığmıyor diye almıyorlar ;D ;D , şaft takozunu sordum bugün fiyat güncel, GKN Alman malı kauçuk takoz, takması 6 cıvatadan ibaret, eksoz fiyatı , geçen ay orta susturucuyu değişirdim ferhat ın hatrına işçilik dahil 50 tl aldılar, son susturucu daha küçük bişey en fazla 50 tl eder, hadi yabancı yapsa 100 alır o bakımdan şeyettim ;D

E abicim toyota'nın da servis fiyatları dışındaki parça fiyatları uçuk değilki, Umut abinin Hilux için bakmıştık zamanında, gayet komikti rakamlar. 8)

altug onaran' Alıntı:
abi ben yayları sıkıştırıp ayarlı yay kancalarını takıp sonra yerine takmayı düşünüştüm levyelerler uğraşmak yerine

Abicim olmaz reno 12 yayımı o ;D ;D

şasiden kaldırıp lastikleri sökeceksin, kollar en alt pozisyona inecek eski yaylar içinden düşecek zaten, yeni yaylar daha uzun olduğundan levyeyle bir kişi kastıracak diğeri yayı yerine takacak, 3. kişi gereği şurda 2. kişinin ebadı yeterli olmazsa 3. kişi devreye girecek. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim olmaz reno 12 yayımı o ;D ;D

şasiden kaldırıp lastikleri sökeceksin, kollar en alt pozisyona inecek eski yaylar içinden düşecek zaten, yeni yaylar daha uzun olduğundan levyeyle bir kişi kastıracak diğeri yayı yerine takacak, 3. kişi gereği şurda 2. kişinin ebadı yeterli olmazsa 3. kişi devreye girecek. ;D

Burçlarında değişimiyle bu iş ne kadar sürede biter abi bi tahminin var mı?

cihanülker' Alıntı:
altuğcum serviste taktır ,istersen bak bakalım kaça takıyorlar land rover servisinde, :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Cihan abi bizim aracın bakımını yapan yer zaten Land servisi ama onlarla beraner bizde tulum giydiğimiz için çok abartı rakamlar çıkmıyor :smiley:

ki usta Altuğ'u artık çırak diye çağırmaya başladı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

SON KONULAR

Geri