KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhametten maraz doğarmış bir kere daha anladım.
Erkekler bunu dikkatli okusunlar.
Az önce evde bir arkdaşım vardı kalktı onu yolcu ettikten sonra hanım koltukların yerini değiştirmeye başladı. Bende çocukları bekle onlar gelsin yaparsınız dedim. Ama hanım koltuğun birini tutmuş çekiyordu bu arada. Bende haline acıdım bekle beraber çekelim dedim ve küüüt ayak orta parmağımın tırnağı yerinden çıktı. Kan durdu ama tırnak havada duruyor. inşallah yarın ayakkabı giyebilirim çünkü dağa gideceğiz.
Erkekler siz siz olun ev işine karışmayın bırakın koltuğu dolabı nereye taşıyorsa taşısın. ;D ;D ;D
Merhametten maraz doğarmış bir kere daha anladım.
Erkekler bunu dikkatli okusunlar.
Az önce evde bir arkdaşım vardı kalktı onu yolcu ettikten sonra hanım koltukların yerini değiştirmeye başladı. Bende çocukları bekle onlar gelsin yaparsınız dedim. Ama hanım koltuğun birini tutmuş çekiyordu bu arada. Bende haline acıdım bekle beraber çekelim dedim ve küüüt ayak orta parmağımın tırnağı yerinden çıktı. Kan durdu ama tırnak havada duruyor. inşallah yarın ayakkabı giyebilirim çünkü dağa gideceğiz.
Erkekler siz siz olun ev işine karışmayın bırakın koltuğu dolabı nereye taşıyorsa taşısın. ;D ;D ;D
Güç gerektiren bir durum olduğu için ihmal edilebilir...
Ama ne acıdır ki ihmal edilebilir diye düşünülen başlangıç verilerindeki küçük değişikliklerin büyük ve öngörülemez sonuçlar doğurabilmesi bilimde "Kelebek etkisi" olarak tanımlanıyor ;D ;D ;D
Hocam elimden geleni yaptım karizmanı kurtarmak için ama bilim bile kelebeğe bağladı
Güç gerektiren bir durum olduğu için ihmal edilebilir...
Ama ne acıdır ki ihmal edilebilir diye düşünülen başlangıç verilerindeki küçük değişikliklerin büyük ve öngörülemez sonuçlar doğurabilmesi bilimde "Kelebek etkisi" olarak tanımlanıyor ;D ;D ;D
Hocam elimden geleni yaptım karizmanı kurtarmak için ama bilim bile kelebeğe bağladı
Yok evde durum değişmez, hanım zaten bu tür işleri bana bırakmaz oğulları ile yapar ben duramadım. Benim düşündüğüm yarın ayakkabı giyemezde araba kullanamazsam dağa gittiğimiz ekibe nasıl izah ederiz onu düşünüyorum. ;D
Az önce deneme yaptım yere basabiliyorum da dağ bayır araba kullanırken ne olur onu yarın göreceğiz.
Emrahcım Kraliçe yeşili diye bir renk yok zaten, ben uydurdum ;D ;D
LR fotoğrafları bölümünde görmüştüm, Kraliçe Elizabeth bu renkte bir Land Rover (defender sanırım) ile köpeklerini ormanda gezdirmeye götürüyordu. Ormanın o harika renkleri içinde gerçek arazi şeysinin rengi müthiş görünüyordu. Yavuz ve Jr. renk seçerlerken bunu tarif etmeye çalıştım ama edemedim. O fotoğrafı da bir daha bulamadım.
Adı iskoç yeşiliymiş, öğrenmiş olduk
Bir de cadı suyu yeşili var ama onun konumuzla ilgisi yok tabe ;D