acemi80' Alıntı:Merhametten maraz doğarmış bir kere daha anladım.
Erkekler bunu dikkatli okusunlar.
Az önce evde bir arkdaşım vardı kalktı onu yolcu ettikten sonra hanım koltukların yerini değiştirmeye başladı. Bende çocukları bekle onlar gelsin yaparsınız dedim. Ama hanım koltuğun birini tutmuş çekiyordu bu arada. Bende haline acıdım bekle beraber çekelim dedim ve küüüt ayak orta parmağımın tırnağı yerinden çıktı. Kan durdu ama tırnak havada duruyor. inşallah yarın ayakkabı giyebilirim çünkü dağa gideceğiz.
Erkekler siz siz olun ev işine karışmayın bırakın koltuğu dolabı nereye taşıyorsa taşısın. ;D ;D ;D
emrahmarti' Alıntı:Hocam geçmiş olsun. Böyle işler alışık olmayan bünyede yan etki yapabiliyor. Dikkatli olmak gerek.
acemi80' Alıntı:Erkekler siz siz olun ev işine karışmayın bırakın koltuğu dolabı nereye taşıyorsa taşısın. ;D ;D ;D
SDC' Alıntı:Hocam çok acı verir o yahu :-\
Çok geçmiş olsun![]()
cihanülker' Alıntı:aman hocam geçmiş olsun ,kadınların ev işine karışmamak lazım valla , çok geçmiş olsun :-X
acemi80' Alıntı:Saol Sevtap olay olalı yarım saat oldu acısı dindide karizmayı napacaz onu bilmiyorum![]()
SDC' Alıntı:Güç gerektiren bir durum olduğu için ihmal edilebilir...
Ama ne acıdır ki ihmal edilebilir diye düşünülen başlangıç verilerindeki küçük değişikliklerin büyük ve öngörülemez sonuçlar doğurabilmesi bilimde "Kelebek etkisi" olarak tanımlanıyor ;D ;D ;D
Hocam elimden geleni yaptım karizmanı kurtarmak için ama bilim bile kelebeğe bağladı![]()
![]()
![]()
acemi80' Alıntı:LR da benimde en sevdiğim renk bu çok yakışıyor.
tavandaki beyaz renkte port bagajda olmamış ama
emrahmarti' Alıntı:Ablacım bu renge iskoç yeşilide diyorlar, klasik üstü açık mustang'lerde de süper duruyor.