7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,445,707
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ahahaha benim mesajımdan sonra kimse birşey yazamadı :D :D :D

Bari araya izolasyon mesajı yazayım ki devam edebilesiniz ;D ;D ;D

Defender görmüş cipci gibi olmuşsunuz :smiley:

Etiketler

Merhametten maraz doğarmış bir kere daha anladım.
Erkekler bunu dikkatli okusunlar.
Az önce evde bir arkdaşım vardı kalktı onu yolcu ettikten sonra hanım koltukların yerini değiştirmeye başladı. Bende çocukları bekle onlar gelsin yaparsınız dedim. Ama hanım koltuğun birini tutmuş çekiyordu bu arada. Bende haline acıdım bekle beraber çekelim dedim ve küüüt ayak orta parmağımın tırnağı yerinden çıktı. Kan durdu ama tırnak havada duruyor. inşallah yarın ayakkabı giyebilirim çünkü dağa gideceğiz.

Erkekler siz siz olun ev işine karışmayın bırakın koltuğu dolabı nereye taşıyorsa taşısın. ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Merhametten maraz doğarmış bir kere daha anladım.
Erkekler bunu dikkatli okusunlar.
Az önce evde bir arkdaşım vardı kalktı onu yolcu ettikten sonra hanım koltukların yerini değiştirmeye başladı. Bende çocukları bekle onlar gelsin yaparsınız dedim. Ama hanım koltuğun birini tutmuş çekiyordu bu arada. Bende haline acıdım bekle beraber çekelim dedim ve küüüt ayak orta parmağımın tırnağı yerinden çıktı. Kan durdu ama tırnak havada duruyor. inşallah yarın ayakkabı giyebilirim çünkü dağa gideceğiz.

Erkekler siz siz olun ev işine karışmayın bırakın koltuğu dolabı nereye taşıyorsa taşısın. ;D ;D ;D

Hocam geçmiş olsun. Böyle işler alışık olmayan bünyede yan etki yapabiliyor. Dikkatli olmak gerek.

emrahmarti' Alıntı:
Hocam geçmiş olsun. Böyle işler alışık olmayan bünyede yan etki yapabiliyor. Dikkatli olmak gerek.

Şekil A da görüldüğü gibi :D :D :D

Tırnak önemli değil yenisi çıkarda. Karizmayı çizdirdik ev işi yaparken tırnağı sökülen adam örneğini verdik.

cihanülker' Alıntı:
aman hocam geçmiş olsun ,kadınların ev işine karışmamak lazım valla , çok geçmiş olsun :-X

İnsanın her yaşta öğreneceği birşeyler oluyor işte ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Saol Sevtap olay olalı yarım saat oldu acısı dindide karizmayı napacaz onu bilmiyorum :D

Güç gerektiren bir durum olduğu için ihmal edilebilir...

Ama ne acıdır ki ihmal edilebilir diye düşünülen başlangıç verilerindeki küçük değişikliklerin büyük ve öngörülemez sonuçlar doğurabilmesi bilimde "Kelebek etkisi" olarak tanımlanıyor ;D ;D ;D

Hocam elimden geleni yaptım karizmanı kurtarmak için ama bilim bile kelebeğe bağladı :D :D :D

SDC' Alıntı:
Güç gerektiren bir durum olduğu için ihmal edilebilir...

Ama ne acıdır ki ihmal edilebilir diye düşünülen başlangıç verilerindeki küçük değişikliklerin büyük ve öngörülemez sonuçlar doğurabilmesi bilimde "Kelebek etkisi" olarak tanımlanıyor ;D ;D ;D

Hocam elimden geleni yaptım karizmanı kurtarmak için ama bilim bile kelebeğe bağladı :D :D :D

Yok evde durum değişmez, hanım zaten bu tür işleri bana bırakmaz oğulları ile yapar ben duramadım. Benim düşündüğüm yarın ayakkabı giyemezde araba kullanamazsam dağa gittiğimiz ekibe nasıl izah ederiz onu düşünüyorum. ;D

Az önce deneme yaptım yere basabiliyorum da dağ bayır araba kullanırken ne olur onu yarın göreceğiz.

Ohh yaşasın Allahım, sonunda buldum ;D ;D ;D Kraliçe yeşili bu işte, bu ;D ;D ;D

Yavuz Jr için önermiştim ama birtürlü tarif edememiştim ;D

98D110.jpg

98D11010.jpg

LR da benimde en sevdiğim renk bu çok yakışıyor.

tavandaki beyaz renkte port bagajda olmamış ama

acemi80' Alıntı:
LR da benimde en sevdiğim renk bu çok yakışıyor.
tavandaki beyaz renkte port bagajda olmamış ama

Haklısınız onlar olmamış, sadece rengi göstermek istedim ;)

emrahmarti' Alıntı:
Ablacım bu renge iskoç yeşilide diyorlar, klasik üstü açık mustang'lerde de süper duruyor.

Emrahcım Kraliçe yeşili diye bir renk yok zaten, ben uydurdum ;D ;D
LR fotoğrafları bölümünde görmüştüm, Kraliçe Elizabeth bu renkte bir Land Rover (defender sanırım) ile köpeklerini ormanda gezdirmeye götürüyordu. Ormanın o harika renkleri içinde gerçek arazi şeysinin rengi müthiş görünüyordu. Yavuz ve Jr. renk seçerlerken bunu tarif etmeye çalıştım ama edemedim. O fotoğrafı da bir daha bulamadım.

Adı iskoç yeşiliymiş, öğrenmiş olduk ;)

Bir de cadı suyu yeşili var ama onun konumuzla ilgisi yok tabe ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR