7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,937,128
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
japoncular sana tuzak kurdu ,hatlarına saldırdık , baktık çözemiyoruz ,tek tek yakalayıp ,halletmeye başladık ;D ;D ;D ;D
Olabilir Yavuz abi sana en yakın capon kimse onunla başlamak lazım sorguya :smiley:)))

Etiketler

şöle ucundan acık göstereyim ;D ;D

th_sedat2.jpg

Bu arada benim bağlantıda çok kötü bukadar kötü hiç olmamıştı tekrar açkapa yapayım belki düzelir

yunus bager' Alıntı:
Dikkatini çekerim Umutcum aynı yaylada diğer yoldan 22 land rover hiçbiride nazlanmadan geldi ve hiçbiride kaput açmadı :smiley:)))
Hatta seni özellikle çağırdım gelmedin
Ben duyduğuma değil gördüğüme inanırım...
Bizim piknik çamurunda (sizin dalga geçtiğiniz) marşceğizi ıslanmış... Ha bi de teknik destek için gelmişmiş... :D
Ama yiğidin hakkını verelim, sabah çalışınca CJ5'e teknik destek verdi ;D

Yunus dronder cj mi almış ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yazık ya , adamın hayatı kayacak (ufuk abi pardon ;D ;D ;D ;D) ;D ;D ;D ;D

Anlatsana noolmuş cj ye gezide?

umutcelikel' Alıntı:
Bizim piknik çamurunda (sizin dalga geçtiğiniz) marşceğizi ıslanmış... Ha bi de teknik destek için gelmişmiş... :D

Hadi lenn , 2 parmak suda diyot yakanları duyduk hiç kıvırmayın ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Umutcum onun vereceği teknik desteği ..... o hava civayla olmaz o işler neyse birarada olnca daha iyi konuşulur böyle şeyler
Yavuz abinin lafını hatırlayalım (aracın ne olduğu değil içindeki adamın kim olduğu önemli )

discovery-V8' Alıntı:
Yunus dronder cj mi almış ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yazık ya , adamın hayatı kayacak (ufuk abi pardon ;D ;D ;D ;D) ;D ;D ;D ;D

Anlatsana noolmuş cj ye gezide?
Abi zj yi sattı cj5 aldı ;D ;D Ufuk abi duymasın ;)
il geldiğinde geziye gitmişler o videoların detayını duydum ama köşe bucak aramadığım yer kalmadı videoyu bulamadım tam komedilik
xxxta gezisindede gene yaylayı birkaç tur attırmışlar çalışsın diye yandıkı ne yandı ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Umutcum onun vereceği teknik desteği ..... o hava civayla olmaz o işler neyse birarada olnca daha iyi konuşulur böyle şeyler
Yavuz abinin lafını hatırlayalım (aracın ne olduğu değil içindeki adamın kim olduğu önemli )
Keşke araban ve sen gelebilseydiniz de yüz yüze konuşsaydık Yunuscum...

umutcelikel' Alıntı:

Marşceğizi ıslanmamış bi kerem ;D ;D civatası gevşemiş. Civatayı sıkınca bişiciği kalmadı. ;D ;D Parçası kırılmadı, yanmadı. Görevine devam etti ;D ;D

Piknik çamurunda ıslanan 80leri 40larıda gördük. Lütfen Umut bey gerçekleri saptırmayalım.

altug onaran' Alıntı:
umut abi elimde daha neler var neler ;D ;D ;D ;D ;D
:smiley:)))))))))))))))
Altuğ ben arabamla çöp de taşıyabiliyorum, 4000 km yol yapıp Suriye sınırına da gidebiliyorum, Park Caddesine de gidebiliyorum, araziye de gidebiliyorum...Motorumu suyla yıkayıp tek marş çalıştırabiliyorum...
E daha ne isteyim Allahtan belamı mı isteyeyim??
Sadece arabasıyla arka bahçesindeki baraja gidebilenler kıskansın ;D

altug onaran' Alıntı:
umut abi elimde daha neler var neler ;D ;D ;D ;D ;D

Koy koy fotoları , biz düz duvarları zorlayıp batınca olayı çarpıtıp reklam ediyorlar her sayfaya ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Abi zj yi sattı cj5 aldı ;D ;D Ufuk abi duymasın ;)
il geldiğinde geziye gitmişler o videoların detayını duydum ama köşe bucak aramadığım yer kalmadı videoyu bulamadım tam komedilik
xxxta gezisindede gene yaylayı birkaç tur attırmışlar çalışsın diye yandıkı ne yandı ;D ;D ;D

Milletin gazıyla araba alınmaz, jeep hiç alınmaz CJ tövbe alınmaz, duyduk duymadık demeyin ama laf aramızda, Ufuk abiyi tenzih ediyorum onunki başka bişey CJ demeye dilim varmıyor.

Paranız çok zamanının bol sinirleriniz sağlamsa ve hurdacıları gezmeyi çok seviyorsanız o başka .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler