7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,937,422
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Gel baba sana 17 ye vereyim 38 lastikli defender hadi yerse ;D ;D geçen hafta satılanı kaçırınız valla hiç birşey istemiyordu o araba tamamen orjinal gül gibi v8 .
O araçta ne varki bir lastik başka bir şey görmedim, ;D ;D ;D
Geçen yemekte 1. ağızdan 50/60 a biter duydum ;D ;D ;D

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
Eeee buradan çıkaracağım sonuç nedir? Malzeme dandik olduğu için cortluyor, ama dandik olduğundan ucuza alıp tekrar dandik malı takıyorsun...Bu mudur?
Dandiklik şimdi senbde üstüne alınma ama arkadaşta hortum radtatör ayağına sürte sürte yırtılmış o hale gelene kadar nerdeydin ve 0 km defenbderden bahsetmiyorum 87 model o saca sürtmesinin sebebide taportacının .....liği

umutcelikel' Alıntı:
Yunus sıkıyon bol keseden...Manyakmıyım ben şanzıman yağına mı bakacam parmaaamı sokup deliğe?? Priz direkt sardı yağla alakası yok...Meğer indirmek için legonun koltukları sökmek gerekiyormuş bi de...

Tek kelime Ya-na-sip !

prizdirek eklemek adamların işi, 300 tdi a lt 77 yi uydurmak için yapmışlar, hurdacıdan araba alınca suçunu LR a yüklemeyelim. 450 000 deki arabayı alıp aynı hafta 75 000 de diye satıyorlar ne bekliyorsunki? ;D ;D Birde motoru adamlar takmış iyiki yolda düşmedi senin motor. ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:

İşte bende onu diyorum bir lastikle yaptığı bu düşün sen, birde yapsan neler yapacak ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
İşte bende onu diyorum bir lastikle yaptığı bu düşün sen, birde yapsan neler yapacak ;D ;D
ne olacağı belli 60 cepten çıkacak ;D ;D ;D
alırım paşa paşa Cihanın aracı niye uğraşayım cola tenekesiyle ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Yunus sıkıyon bol keseden...Manyakmıyım ben şanzıman yağına mı bakacam parmaaamı sokup deliğe?? Priz direkt sardı yağla alakası yok...Meğer indirmek için legonun koltukları sökmek gerekiyormuş bi de...
Yavv uydur kaydır araba alıyorsun kimbilir nesi vardı bakalım içinde ne yağı vardı eğer 90 numara yağ koyarsan tabiki şanzıman yağ pomfası bozulur benim dilimde tüy bitti anlatmaktan ATF koyulacak diye ama arkadaşlarım bile yağcıda 90 numara yağ koymuşlar gelde cıldırma
ve aracin içini sökmeyede gerek yok helede lift varsa lih yoksa üsten almak daha mantıklı

umutcelikel' Alıntı:
Burası 120 cm karda gittiğiniz gezi mi Yunus?
umutcelikel' Alıntı:
Ama helal olsun bak İngiliz iyi akıl etmiş o tamamen açılan kaputu....Motorun içine rahatlıkla domalabilio insan neresi gevşemiş görmek baabında ;D
umutcelikel' Alıntı:
Ulan biriniz çıkıp da delikanlı gibi diyemedi ki şu LR dünyanın en karizma arabası ama bir o kadar da sahibinin ağzına sçan arabası diye....
Ben TYT'cı olduğumdan beri karizma eksiği var ama dünyanın en sorunsuz arabası diyorum delikanlı gibi...
Biri der 120 cm karda gider, öbürü der ki İngiliz hesaplamış, şaft kırmasın diye motor su tapası fırlıyo, öbürü der ki çakma Puma taktım 160 yapıyo...
Tansiyonum çıktı gece gece ;D ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:
Evet 3 tane Ankara tamircisi değişip motor için İstanbula gitmek pek mantıklı....Kaporta içinde 2 gün sonra ölünce nereye gideceğiniz belli olmayan nakşibendi tarikatı kaportacısına gitmek zorunda kalmak da pek hoş...
Değil 13, 3 e verse alırsam şerefsizim. ;D
umutcelikel' Alıntı:
Abi kurtar beni bu Hint mihraceleri hasta etti beni gece gece...
Ben Defenderlere niye expdisyon aracı dendiğini biliyorum.
bizim 4 saat te aldığımız yolu 3 günde alıyorlar,
arıza yapmazlarsa tabi ;D ;D ;D
bu süre arızalarla 1 haftaya kadar da çıkabilir ;D ;D ;D
tam ezpdisyon ne olacağı belli değil ;D ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:
Benim hatam derken??? Ne gibi?
İşçilik için Adapazarına mı gelecektim 10.000 bakımlarına kaldırımda tamirat için?
Yoksa Ankarada beni görünce gözünde dolarlar uçuşan Cafere, Ömere, 400 yaşında ki İngiliz Kemale gitmek yerine Defender/Otokar servisine gitmese miydim??
umutcelikel' Alıntı:

Vallaha karnıma ağrılar girdi

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

50-60 K e biteni 0 km olanı , herşeyiyle sıfır araçtan bahsediyoruz, iyi bir defender 20-25 civarı bulunur, hatta 5-60 harcanmışını 30-35 bulursun.

ne olacağı belli 60 cepten çıkacak ;D ;D ;D
alırım paşa paşa Cihanın aracı niye uğraşayım cola tenekesiyle ;D ;D ;D

Cihanın arabayı alırsın kenardan bizim eğlenişimizi seyredersin ;D ;D ;D yada Defender alır eğlencenin göbeğine dalarsın, yada suzuki alırsın eğlencenin göbeğine dalar bizim seni çıkarmamızı beklersin ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,155
Kayıtlı Üye Sayımız
167,050
Kaydolan Son Üyemiz
Tuna_bey

Çevrimiçi üyeler