7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,943,490

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Hıımmmm... Bir haftadır yokum. Baktım herşey normal. Hala telsiz aranıyor, Kerim hala Odin'i iknaya çalışıyor... Bu arada Sevtap yine dellenmiş, Naci en iyi rota'yı Ankara'lıların hizmetine sunmuş. Yunus videolara devam ediyor. Güzel, güzel...

nkurtkaya' Alıntı:
Hıımmmm... Bir haftadır yokum. Baktım herşey normal. Hala telsiz aranıyor, Kerim hala Odin'i iknaya çalışıyor... Bu arada Sevtap yine dellenmiş, Naci en iyi rota'yı Ankara'lıların hizmetine sunmuş. Yunus videolara devam ediyor. Güzel, güzel...

Yahu gördüğün gibi hala telsiz-anten muhabbeti devam ediyor, başlığa girmek bile istemiyorum :mad:

Sen niye yoktunkine ;D ;D

Naci parkur harika ama Yavuz gitmesin, onu zorlayabilir ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Klima Varrrrrrr,
Konfor varrrrr,
O ne Yükseklik ayarı varrrr ;D ;D ;D

Bu defa türbe görünümünden kurtulmuşmu bunuda beğenmezseniz parkata yatarsınız ona göre ;D ;D ;D

sevimer1.jpg

sevimer.jpg

fastjunkie' Alıntı:
Hocam valla şöyle ahşap 2-3 katlı bir villa olsa çok daha şık olacak bence ;D
Bende katılıyorum,üste odalar,altta salon,avlu tipi,
ortada kocaman bir şömine ,
bizimkilerede resimleri göstermeyiz,sığınma evinde kalıyoruz deriz ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hocam valla şöyle ahşap 2-3 katlı bir villa olsa çok daha şık olacak bence ;D

Onur bu yapının esprisi Bir atölye etrafında odalar ve orta yerde akşamları oturulacak bir ateş başı. Uykusu kaçan gidip arabasıyla oynayacak İşi olmayanlar ateş başında oturacak cam tavandan gökyüzünü seyredecekler.

acemi80' Alıntı:
Uykusu kaçan gidip arabasıyla oynayacak İşi olmayanlar ateş başında oturacak cam tavandan gökyüzünü seyredecekler.
Hocam LR sığınma evi olmuş o ;D ;D ;D
Biz caponlar araçlarla uğraşmıyoruz ki,sadece yıkıyoruz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler