7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,943,490
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Onur bu yapının esprisi Bir atölye etrafında odalar ve orta yerde akşamları oturulacak bir ateş başı. Uykusu kaçan gidip arabasıyla oynayacak İşi olmayanlar ateş başında oturacak cam tavandan gökyüzünü seyredecekler.

Hocam tamam ama sığınma evinde kimse olmadığı zamanlar atıyorum bir arkadaşımızı getireceğiz diyelim, dağ başında NASA üssü gibi biyer, korkutmayalım şimdi durduk yere..
;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Hocam LR sığınma evi olmuş o ;D ;D ;D
Biz caponlar araçlarla uğraşmıyoruz ki,sadece yıkıyoruz ;D ;D ;D

İşte yavuz giller araçla oynarken ortada sizde ateş başında sohbet edip onları seyredeceksiniz hep bir arada olunacak

fastjunkie' Alıntı:
Hocam tamam ama sığınma evinde kimse olmadığı zamanlar atıyorum bir arkadaşımızı getireceğiz diyelim, dağ başında NASA üssü gibi biyer, korkutmayalım şimdi durduk yere..
;D ;D ;D ;D ;D

Haa o misafirleri aşağıya hiç almayacaksınız üst kata masalar atılacak orada manzara seyredilerek oturulacak

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Onur o dediğin türde misafir için sığınma evinin yanında 1-2 küçük klübe yaparız, şömüne başında takılırsınız. Sığınma evine öyle misafir gelmez ;D ;D ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Onur o dediğin türde misafir için sığınma evinin yanında 1-2 küçük klübe yaparız, şömüne başında takılırsınız. Sığınma evine öyle misafir gelmez ;D ;D ;D ;D

Buyrun bu da misafirhane projesi

r37.jpg

acemi80' Alıntı:
Onur bu yapının esprisi Bir atölye etrafında odalar ve orta yerde akşamları oturulacak bir ateş başı. Uykusu kaçan gidip arabasıyla oynayacak İşi olmayanlar ateş başında oturacak cam tavandan gökyüzünü seyredecekler.

Hocam telefon olmasın lütfen ;D, hatta jammer koyalım ceplerde çalışmasın ;D Garaj varsa ben varım , hepinize Defender toplarız ;D

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

ohoooo kelebeğin kralı konuştu ne arkadaşı kardeşim ya, biz kaçmak için gidiyoruz, bu yine toplayıp getiriyor :(

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Hocam LR sığınma evi olmuş o ;D ;D ;D
Biz caponlar araçlarla uğraşmıyoruz ki,sadece yıkıyoruz ;D ;D ;D

işin en zevkli yanını kaçırıyorsunuz ben söyliim, orasını burasını modifiye edip atlıyorsun araca kısa bir test yapıyorsun , onun zevki varya anlatılmaz ;D

discovery-V8' Alıntı:
ohoooo kelebeğin kralı konuştu ne arkadaşı kardeşim ya, biz kaçmak için gidiyoruz, bu yine toplayıp getiriyor :(

Hocam bana herkestan uzakta ayrı bir yer ayarlayalım böyle kelebeklerle felan olmıycak bu. ;D

discovery-V8' Alıntı:
işin en zevkli yanını kaçırıyorsunuz ben söyliim, orasını burasını modifiye edip atlıyorsun araca kısa bir test yapıyorsun , onun zevki varya anlatılmaz ;D
İyi bilirim ,
olmazsa olmazım XJ ,
Hayatım sanayide geçti ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

Ben sana 1 2 kafile resmi atayım, Ukraynadan..
;D ;D ;D

Hocam ikincisi tam olmuş, onu bana yapalım lütfen.. Siz garajda araçlarla ilgilenirken, ben de Slav ırkına Türk misafirperverliğini gösteririm,
Terastan da Yavuz abiye el sallarız...
;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Ben sana 1 2 kafile resmi atayım, Ukraynadan..
;D ;D ;D

Hocam ikincisi tam olmuş, onu bana yapalım lütfen.. Siz garajda araçlarla ilgilenirken, ben de Slav ırkına Türk misafirperverliğini gösteririm,
Terastan da Yavuz abiye el sallarız...
;D ;D

Tamam onu patrona söyleceksin çizimler benden hayata geçirmek Cihandan. Cihan abinle iyi geçineceksin. Sığınma evinin elli metre yakınına da bu misafirhane yapılabilir.

acemi80' Alıntı:
Tamam onu patrona söyleceksin çizimler benden hayata geçirmek Cihandan. Cihan abinle iyi geçineceksin. Sığınma evinin elli metre yakınına da bu misafirhane yapılabilir.

Ben Cihan abinin pek karşı çıkacağını sanmıyorum ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler