7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,943,863

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Ankarada kaç kişi evden eve görüşebiliyor hesapladınızmı
ev, araç arası 20 km net görüşenler var.
Ufuğun sistemi ev sayabiliriz ;D ;D ;D ,20 km ye çıkacağımızı umuyorum,
Daha önceleri, açık alan 40km, deniz üzeri 100 km görüşmüşlüğüm var.
Eskiden KT 40 diye bir anten vardı,galiba artık yok.başarılı bir antendi,yada eskiden bu kadar parazit yayılmıyordu.
Atmosferik şartlarda menzili çok değiştiriyor.

7/24 ekibinden birbiri ile görüşebilen varmı diye merak ettim

yazargezeryolçizer' Alıntı:
ev, araç arası 20 km net görüşenler var.
Ufuğun sistemi ev sayabiliriz ;D ;D ;D ,20 km ye çıkacağımızı umuyorum,
Daha önceleri, açık alan 40km, deniz üzeri 100 km görüşmüşlüğüm var.
Eskiden KT 40 diye bir anten vardı,galiba artık yok.başarılı bir antendi,yada eskiden bu kadar parazit yayılmıyordu.
Atmosferik şartlarda menzili çok değiştiriyor.

Aslinda Elmadag dan test etmek lazim burdan direk goruyorum da oraya kim gidecek :smiley: :smiley: :smiley:

Evet Sığınma evimizin kısa tanıtım filmi de hazır.

th_sevi.jpg

ufukozkan' Alıntı:
Hocam bunlar hep Kerimin basinin altindan cikiyor Ortaligi karistiran odur :smiley: :smiley: :smiley:
olay budur diyor ve konuyu kapatıyorum ;D ;D ;D
80-90 watt arası çıkış yapıyor ;D ;D ;D
http://cgi.ebay.com/Connex-4300HP-240-Channels-Base-CB-Radio_W0QQitemZ170408366054QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27ad214fe6#ht_500wt_990

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler