7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,947,169
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
bugün kurtama ekip olarak yer almışsınız galiba siz pek oynayamamışsınız

Yok ben oynadım Cihanın canı sıkıldı oraya girme buraya girme arabam çizilir ağaç var k..çım takılır ;D ;D ;D ;D

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
:smiley:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
mangal başında olsa bu cümleyi daha değişik kurardı bildiğim Cihan:smiley:))))))))))))))

ben bi an nasıl anlatıcağını düşündüm ve hazırını buldum ;D ;D ;D

DSC01794.JPG

altug onaran' Alıntı:
cihan abi başka şeylere sıkılmıştır yoksa pek takmaz ;D dalları falan

Zaten ona bişey olmadı benim k..çım takıldı sonunda sinyal benzin deposunun üstüne çıkmış hala çalışıyordu ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Telefonum kütür kütür çalışıyor :smiley:)
Kameradan titreşime herşey :smiley: bi tek arka kapak gitti b.k yoluna.. ;D ;D ;D ;D

Bence sen onu parfümlü solüsyona batırılmış pamuklar arasında tut bir gece :p

discovery-V8' Alıntı:
Mete abi , hoca benim arabaya bindi , ilk yarım saat sonunda sanıyorum bidaha hiç bir geziye katılmaz ;D ;D ;D

Yüz renginden öyle bir kanıya kapıldım ;D ;D ;D o kısımların foto ve videosu çekilmedi , ama çok dik bir noktadan dere yatağına inişimiz vardı benim bile yusuflar koro yaptı, hafif yan kayarak girdik , dibe indik çıktık, sonra hocam kayboldu ;D ;D

Umarım fazla korkutmamışızdır hocamızı , çok iyi bir insana benziyor.

Benim adıma özür dileyin lütfen eğer üzdüysek.

Aslında o çeşitli riskli durumlara alışıktır ama insanların böyle arabalarını parçalamaya çalışmasını henüz anlayamıyor ;D bu ilk gezisi idi. :D

Merhabalar....

Hocam arkadasinizla tanisdim. Ilk once araba ordaydi kendileri yokdu yuruyuse cikmislar. Neyse sonra buldum :smiley:

Sanırım mesajım yanlış anlaşılmış, hemen düzelteyim ;D ;D ;D

Bu mesajı...

SDC' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Bu ben miyim mi ;D ;D

Yunusun aşağıdaki mesajında bana yapılan göndermeyi teyid etmek için yazmıştım ;)

yunus bager' Alıntı:
Abi ankara tayfası gezide
bolu izmit burda
İstambul akraba gezmelerinde :smiley:
bende şimdi gidiyorum biladerin evinde iş var :smiley:

Ama akraba değil kuaför ziyaretindeydim...

Mesleğinin zirvesinde bir kuaför daha telef oldu :D :D :D

(böyle olsun istemezdim ama valla masumum, saçıma taktığı keratin kaynaklar her geçtiğim yerde "aaa buradan Sevtap geçmiş" dedirtecek şekilde, tutam tutam dökülüyordu :-\ )

SDC' Alıntı:
Sanırım mesajım yanlış anlaşılmış, hemen düzelteyim ;D ;D ;D

Bu mesajı...

Yunusun aşağıdaki mesajında bana yapılan göndermeyi teyid etmek için yazmıştım ;)

Ama akraba değil kuaför ziyaretindeydim...

Mesleğinin zirvesinde bir kuaför daha telef oldu :D :D :D

(böyle olsun istemezdim ama valla masumum, saçıma taktığı keratin kaynaklar her geçtiğim yerde "aaa buradan Sevtap geçmiş" dedirtecek şekilde, tutam tutam dökülüyordu :-\ )

Avantar Güzel olmuş ama ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
abi eren beni deli gibi geçip gitti . o g serisi arkadaş çakıldı kaldı , arkamdanda kimse gelmeyince mecbur geri döndüm ,30 dak uğraştık zemin kaygandı ,vinçleyince benim araba ona doğru gidince arkayıda ağaca filan bağladık bayağı uğraştık yoksa takılırdım size

Helal olsun sana ....

acemi80' Alıntı:
Aslında o çeşitli riskli durumlara alışıktır ama insanların böyle arabalarını parçalamaya çalışmasını henüz anlayamıyor ;D bu ilk gezisi idi. :D

Valla tam öye bir görüntü oluştu hocam zukiyi parçaladık römorka koyup yolladık.;D ;D allahtan başka ciddi hasar yok galiba.

discovery-V8' Alıntı:
Valla tam öye bir görüntü oluştu hocam zukiyi parçaladık römorka koyup yolladık.;D ;D allahtan başka ciddi hasar yok galiba.

Güzel eğlenmişsiniz belli çok güzel görüntüler var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,158
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler