7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,947,368
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Mete abi , hoca benim arabaya bindi , ilk yarım saat sonunda sanıyorum bidaha hiç bir geziye katılmaz ;D ;D ;D

Yüz renginden öyle bir kanıya kapıldım ;D ;D ;D o kısımların foto ve videosu çekilmedi , ama çok dik bir noktadan dere yatağına inişimiz vardı benim bile yusuflar koro yaptı, hafif yan kayarak girdik , dibe indik çıktık, sonra hocam kayboldu ;D ;D

Umarım fazla korkutmamışızdır hocamızı , çok iyi bir insana benziyor.

Benim adıma özür dileyin lütfen eğer üzdüysek.

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
valla bende ufaktan dere yatağı git gel , batık bir g serisi çıkardım ,sonra bir baktım yavuzlar önden gazlayıp gitmişler yalnız takıldım ;)

nereye gazlayıp gittik ulenn ;D ;D Videoları yüklüyorum biyere gidemedik valla ,ama orada sorun Erenin arkasından gelenleri kontrol etmemesi, ALP le konuştuk, Eren önünü görmüyorduki arkasıdakini görsün, bırakmış gelmiş.

Senin Antenide hallet baba 1 km den bile sana ulaşamadık. :(

discovery-V8' Alıntı:
Selam millet ;D

Bugün devrilmeme ramak kaldı video büyük biraz yükleyince haber veririm ;D

aleykümselam,

Aman diyelim Tikkat et. Abicim limitlerde gezmeyin bizide üzmeyin. ;D ,

bakalım bakalım videolara.... ;D ;D

İkinci bir konu pmr larda dedikoducu karılar gibi sürekli vır vır vır konuşuyorlar neyin ne olduğunu bile anlayamıyoruz, şu PMR muhabbeti artık bitsin bunlar telsiz değil walkie talkie, Millet sağolsun bedava kontör bulmuş öğrenci gibi hiç susmuyor vır vır vır. nerdesiniz diye soruyorsun vır vır vır aralarında kavga ediyorlar yok böyle bişey ya ;D

hyavuz2000' Alıntı:
aleykümselam,

Aman diyelim Tikkat et. Abicim limitlerde gezmeyin bizide üzmeyin. ;D ,

bakalım bakalım videolara.... ;D ;D

Limitler beni gelip buluyor bir görsen dümdüz yerde yan yattı ;D ;D daha öncedende yazmıştım araba hareket halindeyken limiti aşmak 1 saniye bile sürmüyor.

discovery-V8' Alıntı:
nereye gazlayıp gittik ulenn ;D ;D Videoları yüklüyorum biyere gidemedik valla ,ama orada sorun Erenin arkasından gelenleri kontrol etmemesi, ALP le konuştuk, Eren önünü görmüyorduki arkasıdakini görsün, bırakmış gelmiş.

ben sizi duyuyordum ama cvp gönderemiyorum ,dönüşte ana yola çıktığım zaman ufukla senin sesini gayet net alıyordum hatta bir ara anas yaptım ,ufuk duydu galiba ama genelde bir sıkıntı var bakalım salı günü istanbulda çözeceğim ozanın yanına gidip

discovery-V8' Alıntı:

abi eren beni deli gibi geçip gitti . o g serisi arkadaş çakıldı kaldı , arkamdanda kimse gelmeyince mecbur geri döndüm ,30 dak uğraştık zemin kaygandı ,vinçleyince benim araba ona doğru gidince arkayıda ağaca filan bağladık bayağı uğraştık yoksa takılırdım size

discovery-V8' Alıntı:
İkinci bir konu pmr larda dedikoducu karılar gibi sürekli vır vır vır konuşuyorlar neyin ne olduğunu bile anlayamıyoruz, şu PMR muhabbeti artık bitsin bunlar telsiz değil walkie talkie, Millet sağolsun bedava kontör bulmuş öğrenci gibi hiç susmuyor vır vır vır. nerdesiniz diye soruyorsun vır vır vır aralarında kavga ediyorlar yok böyle bişey ya ;D

ben çözümü bumuşltum esasında ,mangal başından ayrılmamak en iyisi ,batan olursa gidip çekmek böyle ,saldıray kalabalık durumlarında hep böyle oluyor ,kamp atsaydık cumartesiden böyle olmazdı ,zaman kısıtlı olunca haklı olarak insanlar saldırıyorlar ,allahtan üzücü bir durum olmadan sıyrıldık ,sonra araçlara kısıtlama getirmek lazım ,abi böyle çok zor kimsede vinç yok sadece yanlış görmediysem 2 arabada vardı ,yavuzda bende ,birde sonradan sabit geldi onda vardı ,çek çek nereye kadar ;D ;D ;D, at lastikle gelen vardı yav bu işi birazda ciddiye almak lazım derim

cihanülker' Alıntı:
ben çözümü bumuşltum esasında ,mangal başından ayrılmamak en iyisi ,batan olursa gidip çekmek böyle ,saldıray kalabalık durumlarında hep böyle oluyor ,kamp atsaydık cumartesiden böyle olmazdı ,zaman kısıtlı olunca haklı olarak insanlar saldırıyorlar ,allahtan üzücü bir durum olmadan sıyrıldık ,sonra araçlara kısıtlama getirmek lazım ,abi böyle çok zor kimsede vinç yok sadece yanlış görmediysem 2 arabada vardı ,yavuzda bende ,birde sonradan sabit geldi onda vardı ,çek çek nereye kadar ;D ;D ;D, at lastikle gelen vardı yav bu işi birazda ciddiye almak lazım derim

Söyliyeceğim çok şey varda burda söyleyemem sana sonra anlatırım. ;)

cihanülker' Alıntı:
Hoşgeldin abicim:smiley:)))))

cihanülker' Alıntı:
hay o LR nin ekzosu , burnuna girsin emii
:smiley:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
mangal başında olsa bu cümleyi daha değişik kurardı bildiğim Cihan:smiley:))))))))))))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,158
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler