7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,630,581
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Yav hiç sorma Antalyadan bir bayan üye hava atıyordu tek defender kullanan benim diye ;D ;D ;D ;D
Antalyada nerden aklıma kalmış İzmir olacaktı
Galiba bu yaz tatili antalyada yapacam ben işanlah diyeyim sizde amin diyin olurmu

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Guzel valla Kazasiz belasiz bin
Teşekkür ederim Ufuk abi haftada bir yüzünü görebiliyorum
Burda bilmeyenler zannedecekli bu admlar hergün arazi aracıyla yatıp kalkıyor nerdeeeee en son land rover buluşmasında kullandım :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Antalyada nerden aklıma kalmış İzmir olacaktı
Galiba bu yaz tatili antalyada yapacam ben işanlah diyeyim sizde amin diyin olurmu

Antalya'da da vardı, hatta dere geçişinde arabayı tamamen batırıp camdan çıkmıştı, ve çok mutlu görünüyordu.

ufukozkan' Alıntı:
Bayan offroadcu buldukda bide defender diyemi ayircaz :smiley: o da LR isde
Olmaz freelander,pajero,rav4,disco,rr,x5,vs.vs bu araçları her trafikta araç kullanan bayan kullanabiir maksak defender kullanmak :D :D

yunus bager' Alıntı:
Olmaz freelander,pajero,rav4,disco,rr,x5,vs.vs bu araçları her trafikta araç kullanan bayan kullanabiir maksak defender kullanmak :D :D

Selam millet , arada bir disco mu gördüm yunus, x5 ve rav4 arasında ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
yauhauhahahahahahahahhaha abi o 3. resim nedir ;D
yavuz abi sen de şapkasız çıkmışsın ;D ne içtiniz abi ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

bu daha içmeden önceki halimiz ;D ;D

Discocuğumu aylardan sonra iç dış terrrtemiz yıkatmışım tam kahvemi içicem, kocaman lastikli bir cj durdu kapının önünde, birader bu sokağa jeep giremez dedik ama adam hazırlıklı kamerlar mameralar kanıma girdi, discoya kıyamadım 3-4 saat önce gelse discoyla hala çamurdaydık, defenderi biraz deneylim dedik. 3 dakikada organizasyon çamur tepe çukur, itiraflar herşey var . ;D ;D ;D

Fotolar azzzsonra videolarda ;D ;D

100_4630.jpg
100_4631.jpg
100_4632.jpg
100_4634.jpg
100_4635.jpg
100_4636.jpg
100_4641.jpg
100_4644.jpg
100_4646.jpg
100_4647.jpg
100_4648.jpg
100_4649.jpg
100_4652.jpg
100_4653.jpg
100_4654.jpg
100_4655.jpg
100_4656-1.jpg
100_4657-1.jpg
100_4658-1.jpg
100_4659-1.jpg

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

bu daha içmeden önceki halimiz ;D ;D

Discocuğumu aylardan sonra iç dış terrrtemiz yıkatmışım tam kahvemi içicem, kocaman lastikli bir cj durdu kapının önünde, birader bu sokağa jeep giremez dedik ama adam hazırlıklı kamerlar mameralar kanıma girdi, discoya kıyamadım 3-4 saat önce gelse discoyla hala çamurdaydık, defenderi biraz deneylim dedik. 3 dakikada organizasyon çamur tepe çukur, itiraflar herşey var . ;D ;D ;D

Fotolar azzzsonra videolarda ;D ;D
Bu akşam cümbüş burda
ufukozkan' Alıntı:
Çaktırma abi konu kapandı ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,911
Kaydolan Son Üyemiz
Kürşat42

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR