yunus bager' Alıntı:Sadece defender olsa bile yeterdi bence ;D ;D
eyvah şimdi aynı yeri yavuz abi de denemiş olmasın :-X :-X :-X
Yok abi lastik super calisiyodu Naci bey gelicek Deneriz isdenkurtkaya' Alıntı:Lastikler Silverstone olsa, araba da Defender V8 olsa takılmadan geçerdi bence ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Yok abi lastik super calisiyodu Naci bey gelicek Deneriz isdeNaci beyde orayi ortadan gecip gidiyomus
O zaman hemen yanda baska bi yer var orayida gecerse Yapacak bi sey yok yesil tisort giymeye baslariz artik
![]()
nkurtkaya' Alıntı:Naci babam orayı ortadan geçer, sonra herhalde ıskaladım diyerek dönüp bidaha geçer. Bir de enlemesine deniyim der, sonra sıkılır gider ;D
discovery-V8' Alıntı:Gaz vermeyelim gelir kendin çıkarırsın, tabi ankaraya bidaha nezaman gelirsen ;D ;D ;D
O Zaman Naci babaya 18 yillik viski acariznkurtkaya' Alıntı:Naci babam orayı ortadan geçer, sonra herhalde ıskaladım diyerek dönüp bidaha geçer. Bir de enlemesine deniyim der, sonra sıkılır gider ;D
ufukozkan' Alıntı:O Zaman Naci babaya 18 yillik viski acarizBide yesil tisort giyeriz Daha ne yapayim
![]()
LR Filan yazmasin Bozmasin bizidiscovery-V8' Alıntı:;D ;D tişört benden ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Defenderla başka parkurda oynadık ;D
Hanımda bana soruyor o gülen cocukta kim diye ;DSDC' Alıntı:Duru da sizi izlerken keyiften bayılacakmış neredeyse ;D
SDC' Alıntı:Duru da sizi izlerken keyiften bayılacakmış neredeyse ;D
başka yok mu ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Hayda önce SDC-sonra Onur ,ne oluyor ya,
Yavuzdan uzak durmak lazım.;D