7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,630,755

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Burada beni kaale almayın lütfen ;D

th_100_4660.jpg

fastjunkie' Alıntı:
sorma abi dün yine çarşamba gecesi, kötü dağıttık. halden anlamıyor bu kafileler. ama dün yabancı kafile yoktu, cengiz abazoğlu mankenleriyle parti verdik.. zor işmiş bu playboyluk onu anladım ben, öğrencilikle gitmiyor.
;D ;D

Onurcum bugün gördüm, sitenin "atıcılık" bölümüne yazmaya başlamışsın ;D ;D

Tabi bu kadar itiraf hayati tehlike arzetti di mi :D :D

SDC' Alıntı:
Onurcum bugün gördüm, sitenin "atıcılık" bölümüne yazmaya başlamışsın ;D ;D

Tabi bu kadar itiraf hayati tehlike arzetti di mi :D :D

aşk olsun sevtap hanım abla :smiley: atıcılık merakımı günışığına çıkarıyorum sağolsun kerim abinin de yardımıyla, onun için oradaki arkadaşlarla bilgi paylaşımında bulunmuştum. mankenler ve kafileler ayrı bir konu, çarşamba gelin misafirim olun Drunk'ta hepsiyle tanışırsınız çok sıcak kanlı kızlar. ;D

fastjunkie' Alıntı:
aşk olsun sevtap hanım abla :smiley: atıcılık merakımı günışığına çıkarıyorum sağolsun kerim abinin de yardımıyla, onun için oradaki arkadaşlarla bilgi paylaşımında bulunmuştum. mankenler ve kafileler ayrı bir konu, çarşamba gelin misafirim olun Drunk'ta. ;D
Onur gün ışığına çıkan atıcılık ,jeep yazından sonra olmasın sakın.;D

yunus bager' Alıntı:
Abi ne iş iddamı kaybettin cj nin direksiyonundasın :smiley: bari Ufuk abiyide görelim defenderin direksiyonundada eşit olsun :smiley:
Onu bizde dedik ama gec oldugu icin baska bi gune kaldi :smiley: Gerci ben kullandim defenderi ama kayitli degil :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,911
Kaydolan Son Üyemiz
Kürşat42

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.