7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,631,694

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

şöyle baş başa jeep sohbetleri yapalım bir dahaki festivale kadar bu ortamı bulamayız

bensana bir hikayemi anlatayım önümde bir defender arkadda ben şile de ağır bir etapta yol alıyoruz bir rampaya geldik baktım bu çıkamıyor dedim hayırdır nooldu ;D dedi araba çekmiyor.rampa 30 derece falan var bir de virajlı çamur acaip olmuş o parkurda bir gün önce jcb mi ne batmış dedim yeğenim şöyle bir sağ çek bakayım arabamı aldım low1 böyle gazdan ayağımı çekmiyorum ama çokda yüklenmiyorum neyse lafı uzatmayayım ben çıktım mı.şimdi viraj var ya ağaçlar falan kapamış telsiz çekmiyor sesleniyorum duyan yok allahtan bölgeyi biliyorum bir kestirmeden ilerden gazladım defenderen arkasına geldim gene demezmi nerden geldin dedim dünya yuvarlak ;D

duman' Alıntı:
bensana bir hikayemi anlatayım önümde bir defender arkadda ben şile de ağır bir etapta yol alıyoruz bir rampaya geldik baktım bu çıkamıyor dedim hayırdır nooldu ;D dedi araba öekmiyor.rampa 30 derece falan var bir de virajlı çamur acaip olmuş o parkurda bir gün önce jcb mi ne batmış dedim yeğenim şöyle bir sağ çek bakayım arabanı aldım low1 böyle gazdan ayağımı çekmiyorum ama çokda yüklenmiyorum neyse lafı uzatmayayım ben çıktım mı.şimdi viraj var ya ağaçlar falan kapamış telsiz çekmiyor sesleniyorum duyan yok allahtan bölgeyi biliyorum bir kestirmeden ilerden gazladım defenderen arkasına geldim gene demezmi nerden geldin dedim dünya yuvarlak ;D

:D :D :D Nerden geldin ha :D :D

Tanidik birimi yoksa :D

ufukozkan' Alıntı:
Ben bu seneye kadar tek gezerdim Yeni yeni takiliyorum milletle gezi filan :smiley:
benim en çok bozulduğum şey yayla şenliklerinin bu kadar yaygınlaşması oldu.eskiden şenlik yapılan bir çok yaylanın yolu yoktu şimdi çoğunun asfaltı var.eskiden yere mangalındaki et düşse dert etmez yerdin temizdi şimdi bozuldu herşey.ben doğaya yalnız kalmaya gidiyorum sevdiğim insanlarla olayım stres atayım falan kalabalık biraz bozar.festivale gitsem bu haftaki one love festivaline gider dağıtırdım ama işi bırakamadım onu da kaçırdım

Maalesef oyle oldu

Bende dag tepe gidiyorum bi yerlere bi duzluk buluyorum

Bi bakiyorum sagda solda kola gazoz plastik sise bi suru pislik Oylece atip gitmisler

Artik temiz yer bulmak sorun olmaya basladi Sile de gezdigimiz yerler cok hosuma gitti Eldeymemis gibiydi
Simdi festivalde nerde baksan 200 kisi vardir :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR