Iyi geceler Onurcumfastjunkie' Alıntı:ufuk abi iyi geceler ben de kaçtım.
ufuk abi bakıyorum herkesi yatırıyorsun tek tek...ufukozkan' Alıntı:Iyi geceler Onurcum
duman' Alıntı:ufuk abi bakıyorum herkesi yatırıyorsun tek tek...
Aynen oyle rahat rahatduman' Alıntı:şöyle baş başa jeep sohbetleri yapalım bir dahaki festivale kadar bu ortamı bulamayız
duman' Alıntı:bensana bir hikayemi anlatayım önümde bir defender arkadda ben şile de ağır bir etapta yol alıyoruz bir rampaya geldik baktım bu çıkamıyor dedim hayırdır nooldu ;D dedi araba öekmiyor.rampa 30 derece falan var bir de virajlı çamur acaip olmuş o parkurda bir gün önce jcb mi ne batmış dedim yeğenim şöyle bir sağ çek bakayım arabanı aldım low1 böyle gazdan ayağımı çekmiyorum ama çokda yüklenmiyorum neyse lafı uzatmayayım ben çıktım mı.şimdi viraj var ya ağaçlar falan kapamış telsiz çekmiyor sesleniyorum duyan yok allahtan bölgeyi biliyorum bir kestirmeden ilerden gazladım defenderen arkasına geldim gene demezmi nerden geldin dedim dünya yuvarlak ;D
yok abi siz tanımazsınızufukozkan' Alıntı:![]()
![]()
Nerden geldin ha
![]()
![]()
Tanidik birimi yoksa![]()
Yok bilmiyorumduman' Alıntı:abi bir de 5 defender sahibi ampulu nasıl değiştiriyormuş biliyorsun di mi?
benim en çok bozulduğum şey yayla şenliklerinin bu kadar yaygınlaşması oldu.eskiden şenlik yapılan bir çok yaylanın yolu yoktu şimdi çoğunun asfaltı var.eskiden yere mangalındaki et düşse dert etmez yerdin temizdi şimdi bozuldu herşey.ben doğaya yalnız kalmaya gidiyorum sevdiğim insanlarla olayım stres atayım falan kalabalık biraz bozar.festivale gitsem bu haftaki one love festivaline gider dağıtırdım ama işi bırakamadım onu da kaçırdımufukozkan' Alıntı:Ben bu seneye kadar tek gezerdim Yeni yeni takiliyorum milletle gezi filan![]()