KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar , cooper st ,lastiği denedim iyice ,buzda,yumuşak karda ,ve derin karda tepkiler süper ,yol tutuş mükemmel , kesinlikle şehir içinde , kullanılacak en iyi at,mt karışımı bir lastik , tavsiye ederim
arkadaşlar , cooper st ,lastiği denedim iyice ,buzda,yumuşak karda ,ve derin karda tepkiler süper ,yol tutuş mükemmel , kesinlikle şehir içinde , kullanılacak en iyi at,mt karışımı bir lastik , tavsiye ederim
Ufuğu ve Umutu gidip evden almak gerekecek , telefonları kapatıyorlar sıyırmak için , bu defa yok öle yağma , ikisinin koordinatlarıda bende var sürüye sürüye getiririm ;D ;D
Ufuğu ve Umutu gidip evden almak gerekecek , telefonları kapatıyorlar sıyırmak için , bu defa yok öle yağma , ikisinin koordinatlarıda bende var sürüye sürüye getiririm ;D ;D
Ne zaman olm? Bırakın ya ne işiniz var soğukta çamurda, Park Caddesine gidelim fıstık gibi kızlara bakalım bira içelim ;D ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:
Ne zaman olm? Bırakın ya ne işiniz var soğukta çamurda, Park Caddesine gidelim fıstık gibi kızlara bakalım bira içelim ;D ;D ;D ;DBen o lastiğin kayadaki parçalanışını gördükten sonra bedava versen takmam ;D ;D ;D