7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,396,557
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

arkadaşlar , cooper st ,lastiği denedim iyice ,buzda,yumuşak karda ,ve derin karda tepkiler süper ,yol tutuş mükemmel , kesinlikle şehir içinde , kullanılacak en iyi at,mt karışımı bir lastik , tavsiye ederim

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar , cooper st ,lastiği denedim iyice ,buzda,yumuşak karda ,ve derin karda tepkiler süper ,yol tutuş mükemmel , kesinlikle şehir içinde , kullanılacak en iyi at,mt karışımı bir lastik , tavsiye ederim

işimiz olmaz yol lastiği şeysiyle ;D

Ufuğu ve Umutu gidip evden almak gerekecek , telefonları kapatıyorlar sıyırmak için , bu defa yok öle yağma , ikisinin koordinatlarıda bende var sürüye sürüye getiririm ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ufuğu ve Umutu gidip evden almak gerekecek , telefonları kapatıyorlar sıyırmak için , bu defa yok öle yağma , ikisinin koordinatlarıda bende var sürüye sürüye getiririm ;D ;D

Ben de yardım ederim abi

fastjunkie' Alıntı:
Umut abi geliyorsun dime paintballa ??
Ne zaman olm? Bırakın ya ne işiniz var soğukta çamurda, Park Caddesine gidelim fıstık gibi kızlara bakalım bira içelim ;D ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:
Ben o lastiğin kayadaki parçalanışını gördükten sonra bedava versen takmam ;D ;D ;D

Kapalı mekan abiiiiyyy.. M16 larla oynayacaz.
Önce Drunk saat 23'de de paintball. Çarşamba gecesi

Günaydın herkese,

umutcelikel' Alıntı:
Ne zaman olm? Bırakın ya ne işiniz var soğukta çamurda, Park Caddesine gidelim fıstık gibi kızlara bakalım bira içelim ;D ;D ;D ;D

Abicim çamura yatmayacağız zaten yeni mekan kapalı imiş. Bina içinde ;D ;D ;D

Hem geçen seferde paintball sonrası yemeğe gelmemiştin bu sefer yırtamazsın. Teee Bolu'lardan geliyoruz oraya ;D ;D

Tanımıyanlar için "brother lui" ;D ;D Ulen bende amma zayıflamışım mayıstan beri yaw ;D

fastjunkie' Alıntı:
oha Yavuz abi pardon ama kaç aylık )
Abicim sen diyeti bozma ;D

;D ;D Diyet miyet yok , sadece ıvır zıvır yemiyorum, spor yapıyorum kendiliğinden eridi göbek ;D