7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,403,614
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

aslankurt72' Alıntı:
Kıran kırana geçti .Her nekadar siyahlar mavilere karşı kazandı gibi bir sonuç çıksa da gerçekte sağlıklı bir kayıt tutulamadı.Önemli olan skor değil spor+ eğlenmek oda amacına ulaştı.

Komutanım rica ederim mavi takım= 20 , siyah takım= 13 skor böyleydi ;D ;D ;D

Etiketler

SDC' Alıntı:
Skoru boşver, Onur yeterince şişlendi mi onu söle

;D ;D ;D Ben onu tuvalette yıkanırken gördüm, her tarafını emmişler gibiydi ;D ;D ;D ;D morlu kırmızılı ;D ;D ;D ;D

öyle yorulmuşki bizim dedeler hala uyuyorlar galiba ;D ;D

Gerçek savaş birazdan başlar. Videolardan ben bir şey anlamadım kimkimdir neresinden vuruldu, vuruldumu belli olmuyor.

acemi80' Alıntı:
Gerçek savaş birazdan başlar. Videolardan ben bir şey anlamadım kimkimdir neresinden vuruldu, vuruldumu belli olmuyor.

Hocm beni yan totodan vurdular tek tesellileri o ;D ;D , birazdan fotolar dökülür ben baştan söyliim kurtulayım ;D ;D

Bu arada benim aracın ön kaputun ortasında lacivert sprey boyayla çizilmiş Satanizm amblemi var kocaman , kimin yaptığını bulursam oydum

Bu arada benim aracın ön kaputun ortasında lacivert sprey boyayla çizilmiş Satanizm amblemi var kocaman , kimin yaptığını bulursam oydum
[/quote]
nerede ne zaman yapmışlar

Günaydın arkadaşlar. , ne geceydi be.... ;D ;D ;D

Tüm arkadaşlara göstermiş oldukları misafirperverlik için teşekkür ederim. Tanıştığıma çok sevindim.

Bu arada Yatak Pembe Gıda boyası olmuş, kapsülün üzerine yatmışım ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
nerede ne zaman yapmışlar

ya çorbacının önünde ya paintball sahasının önünde boyamışlar komutanım, arabanın içinden anlaşılmıyor ama önden bakınca iri bir tepsi boyutunda

discovery-V8' Alıntı:
ya çorbacının önünde ya paintball sahasının önünde boyamışlar komutanım, arabanın içinden anlaşılmıyor ama önden bakınca iri bir tepsi boyutunda

Kalıcı boyamı yoksa ???

discovery-V8' Alıntı:
Abi bula bula senin arabayımı bulmuş :
yoksa yanlışlıkla adamın üzerinden geçtinde farkında değilsin adam inkikamını alıyor ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yavuz geçmiş olsun,
Aracın yüksekliğini düşünürsek ,üşenmemiş serseri .
araç ta hep göz önündeydi ,iyi cesaret,yada aldığı maddenin etkisinde belliki.