KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
samimi cevabın için teşekkürler, umarım birgün dileklerimiz gerçekleşir ve hepimizin istediği gibi yeniden eskiye dönebilir ve aynı tadı alabiliriz
tabiki herkezin kendine göre öncelikleri var,ben işe biraz daha pratik açıdan bakıyorum çünkü araziye çıkıldığında ne zaman ne olacağı belli olmuyor, ben kendi adıma ne yaptığını nereye gittiğini bilen, güvendiğim tecrübeli arkadaşlarla beraber olmayı tercih ederim. bunu söylerken kimse yanlış anlamasın ama standart arabasına bakmadan en olmadık yere giren ve sonrada kurtarılmayı bekleyen insanlarla uğraşmak bir yerden sonra bayıyor... offroad yapıyorum diye düşünüp aracını olmayacak yerde kıran çok insan gördüm insanı geziye gittiğine giceğine pişman ediyor ve gün zehir oluyor...
neyse konu nereden nereye geldi... insanların daha fazla başını ağrıtmayalım
not : ben aslında çok ince düşünen, nazik ve duygusal bir insanımdır ama belli etmem
... .....:Sevtap karısı defender almış bende istiyorum
kocası : yavv defenderde ne oluyor
..........: Ahanda bu araba
kocası : yavv bu koskoca kamyon gibi bişey sen bunu kullanamassın
..........: sevtap karısı kullanıyor benmi kullanamayacam
;D ;D ;D ;D ;D bunun kim olduğunu nerden duyduğumu sorama söylemem ;D ;D
Naci abinin günahı yoktur belki, Onur temizlemediği için kaç hafta çamurlu kalmıştı strap. O yüzden zayıflamış olmasın, sonrada Naci abinin elinde kalmıştır belki ;D ;D ;D
aracında taşıman gereken strapı tutturmuşsun ama rengini tutturamamışsın, ben ne yapayım kardeşim? bir dahaki sefere suzuki ile gel o strapla problemsiz çekerim seni...