7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,415,504
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuz abi sana verdiklerimde önleri derevceli yapmak gerekirdi takınca sorun ortaya çıktı altlarına lama kaynattım sonrada 8 derece işledim sendekileride ona göre ayarlamak gerekir
Fotoraf-0110.png

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi sana verdiklerimde önleri derevceli yapmak gerekirdi takınca sorun ortaya çıktı altlarına lama kaynattım sonrada 8 derece işledim sendekileride ona göre ayarlamak gerekir
Fotoraf-0110.png

Biz onları kullanamadık Yunus, dediğin gibi helezonlar bombe yaptı, alttan kaldırmak sorunu çözmüyor, karpuz dönme yaptığı için alt taraf çok uygun değil, üst tarafa başka flanş yaptık mecburen ozaman sorun kalmadı.

Disconunkiler daha takılmadı sana göndersem onlarıda dereceli işlermisin?

discovery-V8' Alıntı:
Biz onları kullanamadık Yunus, dediğin gibi helezonlar bombe yaptı, alttan kaldırmak sorunu çözmüyor, karpuz dönme yaptığı için alt taraf çok uygun değil, üst tarafa başka flanş yaptık mecburen ozaman sorun kalmadı.

Disconunkiler daha takılmadı sana göndersem onlarıda dereceli işlermisin?
Hallederiz abi yaptığımız iş tam olsun
Niye abi diğerlerini kullanamadın onlarıda dereceli işlesem olurlar bende ilk taktığımda aynı yaylar aşaırı bombe yaptı sonra iş cozdük çuk güzel oldu

cihanülker' Alıntı:
valla bu ingilizler mekanı boş bulunca habire sallıyorlar ,salla salla , ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
artı 18 le alakası yok hocam :smiley: Toplumun estetik zenginliğine zarar vermemek adına yayımlamıyoruz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ikinize özelden gönderdim benekli don fotosu, ne meraklıymışsınız anlamadım kardeşim ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Hallederiz abi yaptığımız iş tam olsun
Niye abi diğerlerini kullanamadın onlarıda dereceli işlesem olurlar bende ilk taktığımda aynı yaylar aşaırı bombe yaptı sonra iş cozdük çuk güzel oldu

Yunuscum çok düşündük , bizde yaylarda normalden 2 inch yüksek, flanşları alta değil üzte koymak sorunları çözüyor sana foto yollarım, daha kolay işlem açıyada gerek yok, şasi hep düz duruyor ama dingiller aşağı indikçe açı yapıyor, ozamanda helezonlar buruluyor.

discovery-V8' Alıntı:
Yunuscum çok düşündük , bizde yaylarda normalden 2 inch yüksek, flanşları alta değil üzte koymak sorunları çözüyor sana foto yollarım, daha kolay işlem açıyada gerek yok, şasi hep düz duruyor ama dingiller aşağı indikçe açı yapıyor, ozamanda helezonlar buruluyor.
Abi haklısın strox arttıkca derece yapar
bu araçta zate strox az yani örjinal artikasyon

nkurtkaya' Alıntı:
Keşke sen de bir ara benim strap'i yıkatsaydın da....

Neyse bana 1adet, 6m 4 ton (yeşil) strap borcun var.

Abicim bastın gittin öğlen, unuttuk strap'ı. Yıkayacaktım ancak dağılıyorduk, o anda aklıma geldi bendeki strap, Sevtap ablaya verdim apar topar..
Ayrıca strapı siz koparmışsınız ben neden borçlu oluyorum, En fazla çamurlu strabı yıkama borcum olur.. :smiley:))
Sanki VX100'ünün halı kaplamalı bagajına koyacaktın strabı, En pis çamur daha hijyeniktir senin Def'in arkasından.. LR'ci değil mi işte, çamurla arası yok.. ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
..... LR'ci değil mi işte, çamurla arası yok.. ;D ;D

Afferin, bunu öğrenmiş ve kabul etmişsiniz. LR'cinin çamurla işi olmaz. Crox ile off-road yapar çünkü çamura basmasına gerek kalmaz ;)

şu konunun son görüntülerini izleyin sağolsun osman arkadaşımız güzel derlemiş , görüntünün sonundaki diskonun camından girene dikkat :eek: :eek: :eek:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44859.20;topicseen

cihanülker' Alıntı:
şu konunun son görüntülerini izleyin sağolsun osman arkadaşımız güzel derlemiş , görüntünün sonundaki diskonun camından girene dikkat :eek: :eek: :eek:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44859.20;topicseen

Abicim o videoları biz izleyemiyoruz, birisi PB i o arkadaşa öğretsede bizide eziyetten kurtarsa :(

discovery-V8' Alıntı:
Abicim o videoları biz izleyemiyoruz, birisi PB i o arkadaşa öğretsede bizide eziyetten kurtarsa :(

Yavus göremediğin için dert etme. Off-road konusunda ders olabilecek video ne olabilir ki? CT videoları tabii ki ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,812
Kaydolan Son Üyemiz
ibrahim_33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR