7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,415,732
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Kerim sana bişey soruyorlar ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40912.0;topicseen

o dicimon değilmi ? ;D ;D
Araç dicimon
Cevap olarak ,al bir araç yak mangalı ,batarsande elbet biri seni çeker,yada traktör bulursun , ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
ya bu webasto işinde bir gelişme fikir olanı varmı ?????, yoksa hala grup olarak beklemedemiyiz

abi ben araştırıyorum bezinlilerin dizele dönüşümü zormuş sadece buji değiştirmek yetmiyor yanma odasınıda değiştirmek gerekiyormuş o zamanda maliyeti kurtarmıyo dediler artık sadece dizellere bakıyorum

yunus bager' Alıntı:

bir ara yavuz taktıracağım diyordu ,nejat ,ta galiba düşünüyordu , hatta yavuzda bir tane olması lazım ama ne oldu ? ,ben taktırmayı düşünüyorum bir tane ,sabahları donmaktan bıktım , hemde kampta kullanırım ;), markaya karar veremedim ,webastomu,ebersha mı ??

altug onaran' Alıntı:
abi ben araştırıyorum bezinlilerin dizele dönüşümü zormuş sadece buji değiştirmek yetmiyor yanma odasınıda değiştirmek gerekiyormuş o zamanda maliyeti kurtarmıyo dediler artık sadece dizellere bakıyorum

neden dizel ,senin araba benzinli değilmi , birde heytem abinin sistemi gibide yapılabilir çok pratikti ,hatırladınmı ?

cihanülker' Alıntı:
bir ara yavuz taktıracağım diyordu ,nejat ,ta galiba düşünüyordu , hatta yavuzda bir tane olması lazım ama ne oldu ? ,ben taktırmayı düşünüyorum bir tane ,sabahları donmaktan bıktım , hemde kampta kullanırım ;), markaya karar veremedim ,webastomu,ebersha mı ??

Her iki marka da iyidir. Hengisini uygun denk getirirsen al. Yakıt tipi aracın kullandığı yakıt ile aynı seçersen kullanımı daha pratik olur.
yukarda çadırı ısıtmak için biraz uğraşman gerekebilir.

cihanülker' Alıntı:
Abi markayı boşver zate benim bikdiğim 2 marka var
benden tavsiye 12volt yerli kamyonlarda vebosta yada ebe.... (paralı okulda okumadığım için ingilizcesini yazamıyorum )
birde o yolla armayı deeseniz daha iyi sonuç alabilirsiniz kaneatindeyim

cihanülker' Alıntı:
neden dizel ,senin araba benzinli değilmi , birde heytem abinin sistemi gibide yapılabilir çok pratikti ,hatırladınmı ?

o sistem süper istersen yerde çadırda da kulllan ama araç içinde de kullanılacağı için (bolu biraz serin oluyor ;D ) benzinlilerde bir sakatllık olduğunda parlama yapma riski var dizeller daha güvenli motor kısmına küçük bir depo koyarak iş çözülüyor

nkurtkaya' Alıntı:
Her iki marka da iyidir. Hengisini uygun denk getirirsen al. Yakıt tipi aracın kullandığı yakıt ile aynı seçersen kullanımı daha pratik olur.
yukarda çadırı ısıtmak için biraz uğraşman gerekebilir.

nejat webasto daha fazla gürültülüymüş ,karavancılar bölümünde okumuştum, bu arada yukarıdaki çadır işi kolay ,arka 7, koltuk sırasındaki camlar açılıyor ,o aradan hortumla yukarı ,planlamıştım ama cihazlara karar veremedim birde ankarada olunca ,istanbul çok iyiymiş servis montaj

cihanülker' Alıntı:

Abicim git sıfır bitane taktır marka farketmiyor diyor herkes (dizel olmak kaydıyla) daha az elektrik tüketimi oluyormuş.

ulen telsiz bitti webasto kaşıntsı başladı , durduk yerde masrafa sokmayın lütfen bizleri ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
nejat webasto daha fazla gürültülüymüş ,karavancılar bölümünde okumuştum, bu arada yukarıdaki çadır işi kolay ,arka 7, koltuk sırasındaki camlar açılıyor ,o aradan hortumla yukarı ,planlamıştım ama cihazlara karar veremedim birde ankarada olunca ,istanbul çok iyiymiş servis montaj
Araçtan çadıra hortumla sıcak hava vermek hiç mantıklı değil aksi halde sürekli çalışmak zorunda kalır termostat arabada isıttığı yer çadır ::smiley: ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,812
Kaydolan Son Üyemiz
ibrahim_33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR