KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yavuz abi sana verdiklerimde önleri derevceli yapmak gerekirdi takınca sorun ortaya çıktı altlarına lama kaynattım sonrada 8 derece işledim sendekileride ona göre ayarlamak gerekir
Yavuz abi sana verdiklerimde önleri derevceli yapmak gerekirdi takınca sorun ortaya çıktı altlarına lama kaynattım sonrada 8 derece işledim sendekileride ona göre ayarlamak gerekir
Biz onları kullanamadık Yunus, dediğin gibi helezonlar bombe yaptı, alttan kaldırmak sorunu çözmüyor, karpuz dönme yaptığı için alt taraf çok uygun değil, üst tarafa başka flanş yaptık mecburen ozaman sorun kalmadı.
Disconunkiler daha takılmadı sana göndersem onlarıda dereceli işlermisin?
Biz onları kullanamadık Yunus, dediğin gibi helezonlar bombe yaptı, alttan kaldırmak sorunu çözmüyor, karpuz dönme yaptığı için alt taraf çok uygun değil, üst tarafa başka flanş yaptık mecburen ozaman sorun kalmadı.
Disconunkiler daha takılmadı sana göndersem onlarıda dereceli işlermisin?
Hallederiz abi yaptığımız iş tam olsun
Niye abi diğerlerini kullanamadın onlarıda dereceli işlesem olurlar bende ilk taktığımda aynı yaylar aşaırı bombe yaptı sonra iş cozdük çuk güzel oldu
Hallederiz abi yaptığımız iş tam olsun
Niye abi diğerlerini kullanamadın onlarıda dereceli işlesem olurlar bende ilk taktığımda aynı yaylar aşaırı bombe yaptı sonra iş cozdük çuk güzel oldu
Yunuscum çok düşündük , bizde yaylarda normalden 2 inch yüksek, flanşları alta değil üzte koymak sorunları çözüyor sana foto yollarım, daha kolay işlem açıyada gerek yok, şasi hep düz duruyor ama dingiller aşağı indikçe açı yapıyor, ozamanda helezonlar buruluyor.
Yunuscum çok düşündük , bizde yaylarda normalden 2 inch yüksek, flanşları alta değil üzte koymak sorunları çözüyor sana foto yollarım, daha kolay işlem açıyada gerek yok, şasi hep düz duruyor ama dingiller aşağı indikçe açı yapıyor, ozamanda helezonlar buruluyor.
Abicim bastın gittin öğlen, unuttuk strap'ı. Yıkayacaktım ancak dağılıyorduk, o anda aklıma geldi bendeki strap, Sevtap ablaya verdim apar topar..
Ayrıca strapı siz koparmışsınız ben neden borçlu oluyorum, En fazla çamurlu strabı yıkama borcum olur.. ))
Sanki VX100'ünün halı kaplamalı bagajına koyacaktın strabı, En pis çamur daha hijyeniktir senin Def'in arkasından.. LR'ci değil mi işte, çamurla arası yok.. ;D ;D
şu konunun son görüntülerini izleyin sağolsun osman arkadaşımız güzel derlemiş , görüntünün sonundaki diskonun camından girene dikkat
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44859.20;topicseen
şu konunun son görüntülerini izleyin sağolsun osman arkadaşımız güzel derlemiş , görüntünün sonundaki diskonun camından girene dikkat
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44859.20;topicseen