KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
nejat webasto daha fazla gürültülüymüş ,karavancılar bölümünde okumuştum, bu arada yukarıdaki çadır işi kolay ,arka 7, koltuk sırasındaki camlar açılıyor ,o aradan hortumla yukarı ,planlamıştım ama cihazlara karar veremedim birde ankarada olunca ,istanbul çok iyiymiş servis montaj
heryeri elektronik arabanın deposundan hat çektirde cortlasın ozaman ;D ;D kaşınma abicim bir elektronik arıza çıkarsa dona kadar bırakırsın bak söylemedi deme ;D ;D ;D
heryeri elektronik arabanın deposundan hat çektirde cortlasın ozaman ;D ;D kaşınma abicim bir elektronik arıza çıkarsa dona kadar bırakırsın bak söylemedi deme ;D ;D ;D
yok o arbayı bilmiyorumda ,ben arızayı aldığımda biliyordum çok ufaktan geliyorum diyordu ,gideyim yaptırayım dedim ,ufacık dişli anamızı ağlattı yahu ,sök sök sök motorun yarısını indirdik üsten valla ,,valla bugün karar verdim ben araba konusunda şansızım, 300-400 km de arıza yapan marş motoru bende 120 de vermiş ,